about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

سیسکو کدهای خود را مرور می‌کند

 به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ بر طبق توضیحات یکی از مدیران ارشد Cisco، این شرکت هنوز نشانه‌ای دال بر وجود کدهای غیرمجاز در محصولات خود نیافته است.
در ۲۶ آذر، شرکت ژونیپر (Juniper) اعلام کرد که در پی یک بررسی داخلی، کدهایی یافته که نفوذ گران را قادر به دسترسی از راه دور و شنود ارتباطات VPN رمز شده می‌کند. این کدهای آلوده در برخی از نسخه‌های ScreenOS، سیستم‌عامل دیواره‌های آتش ژونیپر ، شناسایی شده‌اند.
ژونیپر هنوز مشخص نکرده که کدهای آلوده چگونه به این سیستم‌عامل تزریق شده بودند.
به گفته شرکت Cisco، الزامات و روال‌های این شرکت، قرار دادن کدهای غیرمجاز با عملکرد درب پشتی (Backdoor) را در محصولات غیرممکن می‌سازد. درب پشتی امکان دسترسی پنهان به دستگاه و داده‌های ردوبدل شده از طریق آن را فراهم می‌سازند.
فرآیند بررسی سیسکو شامل انجام بررسی‌های نفوذپذیری و بررسی‌های کدها توسط مهندسان شبکه و مهندسان رمزنگاری است. در سال ۲۰۱۳، اسناد محرمانه منتشرشده توسط ادوارد اسنودن، افشاگر مشهور و پیمانکار سابق سازمان امنیت ملی آمریکا (NSA)، نشان داد که چگونه سازمان‌های جاسوسی غربی به تجهیزات ساخت شرکت‌های ژونیپر ، هوآوی و سیسکو نفوذ می‌کنند.

از آن زمان تاکنون، شرکت Cisco تلاش‌های زیادی کرده تا شک همکاری این شرکت با آژانس‌های جاسوسی را برطرف کند. در سال ۲۰۱۴ میلادی، John Chambers، مدیرعامل وقت Cisco، با ارسال نامه‌ای به رئیس‌جمهور آمریکا هشدار داد که اجرای عملیات جاسوسی مرتبط با تجهیزات این شرکت اعتماد به صنعت آن‌ها را کم می‌کند.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.