about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

سیستم عامل ملی چین تولید شد

موسسه خبری سایبربان: چین برای رقابت با سیستم عامل‌های آمریکایی نظیر آی‌او‌اس و اندروید، یک سیستم عامل ملی راه‌اندازی کرده‌است. این سیستم عامل برروی کامپیوترهای شخصی و موبایل نصب می‌شود.
به گزارش ایندیپندنت، ساخت این سیستم عامل که «سیستم عامل چین یا China OS» نام دارد و براساس لینوکس طراحی شده بیش از یک سال به طول انجامیده‌است و انتشار آن همزمان با افشای جاسوسی نهادهای امنیتی آمریکا توجه بیشتری را به آن جلب کرده‌است.
سازندگان China OS می‌گویند طراحی کاملا مستقل این سیستم عامل باعث افزایش بومی سازی آن و سازگاری بیشتر با صفحه کلید چینی و بانک‌های و موسسات مالی این کشور شده‌است. در مراسم رونمایی از این محصول یکی از اعضای تیم برنامه نویسی گفت سیستم عامل iOS اپل بسیار بسته‌است و اندروید هم به دلیل تعدد نسخه‌ها بسیار ضعیف است و هر دو سیستم عامل اندروید و ویندوز ناامن هستند.
گفتنی‌است بر اساس آمار موسسه  IDC بیش از ۹۰ درصد گوشی‌های هوشمند چین مجهز به سیستم عامل اندروید هستند ولی قرار داد جدید یکی از بزرگترین سرویس دهنده‌های موبایل چین با شرکت اپل شاید نشانه این است که کاربران سیستم عامل آی‌او‌اس در آینده افزایش می‌یابند.

تازه ترین ها
تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.