about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

انتشار شده در تاریخ

سیستم عامل بومی طراحی شد

وزیر ارتباطات: اندروید داخلی به صورت کامل طراحی شده و به زودی با گوشی GLX عرضه می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «شهر سخت افزار»؛ محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات صبح امروز با انتشار ویدئویی در اینستاگرام خبر از به اتمام رساندن طراحی نسخه داخلی اندروید داده و اعلام نمود این اقدام در جهت مقابله با تحریم‌های احتمالی گوگل و ایجاد ممانعت از توسعه کسب و کارهای ایرانی است.

وزیر ICT که یکی از فعال‌ترین دولت‌مردان در شبکه‌های اجتماعی اینستاگرام و توییتر است امروز با انتشار ویدئویی در صفحه شخصی خود در این دو شبکه به صورت تلویحی خبر از اتمام مراحل طراحی و آماده شدن جهت استفاده نسخه ایرانی سیستم عامل اندروید داد.

در این ویدئو اعلام شده گروهی دانشجویی از دانشگاه شریف برای مقابله با تحریم‌های گوگل، سیستم‌عاملی طراحی کرده‌اند که کاملاً مستقل از آن عمل کرده و گوگل اجازه هیچ دخل و تصرفی در آن ندارد.

برای اطمینان هر چه بیشتر عملکرد این سیستم عامل، یک نسخه از آن روی گوشی ساخت شرکت GLX نصب خواهد شد تا یک محصول کاملاً ایرانی در اختیار کاربران ایرانی قرار بگیرد.

اگرچه همواره ادعا می‌شود که اندروید سیستم عاملی متن باز و مستقل از گوگل است ولی همانطور که می‌دانید اندرویدی که روی گوشی ما نصب شده در واقع نسخه سفارشی شده‌ای از سوی گوگل است که مجموعه‌ای از AOSP به همراه سرویس‌های گوگل است. همین سرویس‌های گوگل شرایط را برای نظارت و کنترل کامل گوگل بر گوشی‌های اندرویدی فراهم می‌کند.

در همین راستا چندی پیش حمید فتاحی، معاون وزیر ICT اعلام کرده بود که اندروید ایرانی با هدف خروج از محدودیت‌هایی که در نصب برنامه‌های خارجی ایجاد شده و همچنین برای کاربران و کسب و کارهای ایرانی، اعمال می‌شود، طراحی شده و می‌تواند راهگشای بسیاری از مشکلات کاربران ایرانی باشد.

فتاحی همچنین در این مورد اعلام نموده که افزونه‌ای بر روی این سیستم عامل نصب خواهد شد که هدف از آن حمایت از کسب و کارهای ایرانی است و دیگر با یکجانبه‌گرایی برخی، قابل‌حذف نخواهند بود!

البته پیش از این نیز امیر ناظمی، رئیس سازمان فناوری اطلاعات و معاون وزیر اعلام کرده بود سیستم عامل بومی روی گوشی یک شرکت بزرگ خارجی که 8 درصد از بازار موبایل کشور را در اختیار دارد نیز نصب خواهد شد و دولت برای انجام این کار با این شرکت وارد مذاکره شده است.
به هر حال باید ببینیم وضعیت این سیستم عامل در آینده چطور خواهد شد و آیا می‌توان آینده روشنی برای آن متصور بود یا خیر.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.