about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

سیستم جدید تشخیص چهره اینتل برای دستگاه‌های خودپرداز در سرزمین‌های اشغالی ساخته شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ اینتل سیستم جدیدی را معرفی کرد که به مردم امکان برداشت پول از دستگاه‌های خودپرداز با سیستم تشخیص چهره، محصول طراحی شده در مرکز توسعه تراشه سازان در حیفا (Haifa)، را می‌دهد.

این سازنده تراشه گفت که راه‌حل «RealSense» آن یک حسگر عمق فعال را با یک شبکه عصبی ویژه طراحی شده برای تأیید هویت صورت ایمن، دقیق و آگاه ترکیب می‌کند که با قفل‌های هوشمند، کنترل دسترسی، محل فروش، خودپردازها، کیوسک‌ها و موارد دیگر کار می‌کند.

اینتل اعلام کرد که روش‌های سنتی احراز هویت، کاربران را در معرض سرقت شناسه و نقض امنیت قرار می‌دهد و این امر باعث می‌شود تا شرکت‌ها برای دستیابی به استانداردهای امنیتی بالاتر، فناوری احراز هویت صورت را دنبال کنند. RealSense برای محافظت در برابر تلاش‌های ورود نادرست با استفاده از عکس، فیلم یا ماسک، از فناوری ضد جعل داخلی استفاده کرده و نرخ پذیرش کاذب یک در یک میلیون را فراهم می‌کند. این سیستم به مرور زمان با تغییر در ویژگی‌های بدنی مانند موهای صورت و عینک و در شرایط مختلف نوری و برای مشتریان در طیف وسیعی از ارتفاعات یا رنگ‌ها، با کاربران سازگار می‌شود.

به گفته اینتل، این راه‌حل یک فرآیند ثبت‌نام آسان و بدون نیاز به راه‌اندازی شبکه را دارد؛ بنابراین کاربران می‌توانند به سرعت قفل آنچه را برایشان مهم است، باز کنند.

RealSense جدیدترین لیست طولانی از فناوری‌هایی است که اینتل در 47 سال حضور خود در اراضی اشغالی توسعه داده است. نوآوری‌های برجسته قبلی اسرائیلی شامل پردازنده «Pentium MMX» در سال 1993، پردازنده سنترینو (Centrino)، برای کمک به تقویت استفاده گسترده از شبکه های وای‌فای، در سال 2003 و «Intel Core i9-9900K»، به عنوان بهترین پردازنده بازی جهان، در سال 2018 هستند.

اینتل یکی از بزرگ‌ترین صادرکنندگان اسرائیل محسوب می‌شود که 6.6 میلیارد دلار تجارت در سال 2019 انجام داده است. این شرکت حدود 13،700 کارگر را در 5 مرکز در سرزمین‌های اشغالی، از جمله در موبیله (Mobileye)، که 15.3 میلیارد دلار در سال 2017 خریداری کرده، استخدام می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.