about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

سیستم امنیتی بیومتریک همه گیر می‌شود

در حالی که امروزه تنها گوشی‌ها از سیستم‌های امنیتی تایید هویت مبتنی بر شناسایی اثر انگشت برخوردارند، به زودی این سیستم شناسایی جهانی می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از یاهونیوز، محققان دانشگاه های راجرز و آلاباما موفق به ابداع سیستم امنیتی بیومتریک منحصربه فردی شده اند که استفاده از سطح هر ماده و کالایی را برای تایید هویت فرد ممکن می کند.

بنابراین می توان سیستم های تایید هویت مبتنی بر خصوصیات خاص هر فرد را به کالاهای مختلف اضافه کرد تا استفاده از آن‌ها تنها برای فرد یا افراد خاصی ممکن شود. از این سیستم برای ایمن سازی تقریبا هر چیزی در جهان از خودرو، تا درب منزل یا میز اداری و غیره می توان استفاده کرد.

سیستم یادشده که ویب رایت نام دارد، مبتنی بر سیستم تایید هویت از طریق اثر انگشت نیست و از امضای خاصی که بر مبنای لرزش انگشت کار می کند، بهره می گیرد.

از آنجا که ساختار استخوان بندی هر فرد در دنیا بی همتاست و انگشت های هر انسان هم به همین علت میزان فشار خاص و متفاوتی بر سطوح اعمال می کنند، حسگرهایی برای استفاده در قالب این سیستم ابداع شده که این تفاوت های ناچیز فیزیولوژیک و رفتاری را درک می کنند و بر همین مبنا هویت اشخاص را از یکدیگر تمییز می دهند.

سیستم یادشده یک سیستم ارزان قیمت بوده و استفاده از آن مستلزم کاربرد سخت افزارهای خاصی مانند اسکنر اثرانگشت یا دوربین نیز نیست. کل این سیستم متشکل از یک موتور لرزاننده ارزان و گیرنده ای است که بر روی سطح مورد نظر نصب می شود و تولید آن یک دهم سیستم های تایید هویت مبتنی بر قرنیه انسان یا اثر انگشت هزینه در بر دارد. دقت این سیستم 95 درصد بوده و تنها در 3 درصد موارد خطا داشته است.

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.