about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

دانشگاه وایومینگ شرقی آمریکا نیز طعم حمله سایبری را چشید.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ در جدیدترین مورد حملات سایبری در آمریکا، دانشگاه وایومینگ شرقی Eastern Wyoming College هم هدف حمله سایبری قرار گرفت.

به گفته کارکنان این دانشگاه این حمله سایبری سه‌شنبه هفته گذشته رخ داد و موجب خاموشی شبکه دانشگاه شد. رایانه‌ها، ایمیل‌ها، ابزارهای ارتباطی و تلفن‌های کارکنان این دانشگاه تحت تأثیر این حمله قرارگرفته‌اند.

دانشجویان این دانشگاه برای ادامه روند آموزشی مجبورند به دانشگاه مراجعه کرده و در این دوران همه‌گیری کرونا به‌صورت رودررو با اساتید خود ملاقات کنند یا با شماره اصلی دانشگاه تماس بگیرند. کارکنان این دانشگاه نیز دربه‌در دنبال یک راه چاره می‌گردند.

تامی افدال Tami Afdahl مدیر ارتباطات این دانشگاه هم در اظهاراتی گفت:

مؤسسات آموزشی سراسر آمریکا درگیر این نوع حملات هستند. قطعاً این روز جزء روزهای مهم است. هیچ‌یک از ما هرگز چنین چیزی را نمی‌خواهیم. ما هر آنچه عاقلانه باشد، همان را انجام خواهیم داد و تلاش می‌کنیم که بگوییم ما هنوز هستیم و به فعالیت خود ادامه می‌دهیم.

سیستم آموزشی آمریکا که خود بستری برای ارائه آموزش‌های سایبری است، بارها هدف حملات سایبری قرارگرفته و گویا این حملات ناکارآمدی امنیت سایبری در سیستم آموزشی آمریکا را روزبه‌روز نمایان‌تر می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
هشت
1405/05/08 - 18:39- اروپا

هشت کشور با تحریم‌های سایبری جدید اتحادیه اروپا همسو شدند

.هشت کشور اروپایی، سیاست‌های ملی خود را با آخرین تحریم‌های اتحادیه اروپا هماهنگ کردند

راه‌اندازی
1405/05/08 - 17:56- هوش مصنوعي

راه‌اندازی قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا توسط آلمان

آلمان چارچوب ملی قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا را راه‌اندازی کرد.

دسترسی
1405/05/08 - 16:43- هوش مصنوعي

دسترسی عمومی به ابزار چت‌جی‌پی‌تی سلامت

شرکت اوپن‌اِی‌آی دسترسی عمومی به ابزار چت‌جی‌پی‌تی سلامت را راه‌اندازی کرد.