about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

هکرهای گروه مقاومت سایبری اسلامی بیان کردند که سیستم‌های کامپیوتری سازمان فرودگاه‌های اسرائیل را هک کرده اند.

موسسه خبری سایبربان: هکرهای گروه مقاومت سایبری اسلامی بیان کردند که سیستم‌های کامپیوتری سازمان فرودگاه‌های اسرائیل را هک کرده اند (iaa.gov.il) .این سازمان بدنه اصلی مدیریت فرودگاه‌های داخلی این کشور و پایانه‌های مرزی زمین به زمین اسرائیل است. این حمله بخشی از مبارزات ضد اسرائیلی با نام OpIsrael است.

هکرها می‌گویند که به شبکه‌های داخلی این سازمان دسترسی پیدا کرده و فایل‌های حساس را به سرقت برده اند، از جمله اطلاعات در مورد پروازهای داخلی و بین المللی، جزئیات بیشتر در مورد مدیریت و نرم افزار مسیریابی پرواز، نقشه‌های وضعیت آب و هوا و خلاصه پرونده پرواز بین خلبانان و برج کنترل.

این گروه هکر همچنین اظهار می‌کند که این موضوع می‌تواند باعث اختلالاتی در سرویس این سازمان شود، اما چنین اقدامی را با توجه به ملاحظات بشر دوستانه انجام نمی‌دهند. از سوی دیگر، اظهار می‌کنند داده هایی که بر روی سرور اصلی به خطر افتاده را پاک کرده اند.

این گروه از هکتویست‌های مسلمان می‌گویند که چند ماه است که به سیستم‌های سازمان فرودگاه‌های اسرائیل دسترسی داشته اند و در طول این مدت، مقادیر زیادی از داده‌ها و سیستم‌های حمل و نقل هوایی اسرائیل را دانلود کرده اند.

آنها در طی بیانیه ای اعلام داشتند جهان می‌داند، کشتن زنان، کودکان و مردم بی گناه حرفه منحصر به فرد اسرائیل است، و ما همانطور که اسلام دستور داده، چنین حرکتی را محکوم می‌کنیم. در نتیجه، این اطلاعات حساس را انتشار می‌دهیم تا اثبات کنیم که به سرورهای اصلی دست یافته و اطلاعات را ازطریق وب سایت دانلود کرده ایم.

هنوز هیچ پاسخی از جانب اسرائیل در ارتباط با این موضوع بیان نشده و مقامات رژیم غاصب صهیونیستی سکوتی محض را در این ارتباط اختیار کرده اند.

شایان ذکر است که در اواسط ماه دسامبر سال 2013، این گروه هکر اطلاعاتی را از کشورهای عربستان سعودی، اسرائیل و القاعده به بیرون درز دادند. این حمله در واکنش به ترور حسن لاکیس فرمانده حزب الله در بیروت رخ داد./

تازه ترین ها

محدودیت‌های شبانه استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای نوجوانان

بریتانیا محدودیت‌های پیش‌فرض رسانه‌های اجتماعی را برای نوجوانان در طول شب در نظر گرفته است.

حمله
1405/04/24 - 15:37- جرم سایبری

حمله سایبری به غول مواد غذایی ژاپن

حمله سایبری به شرکت نیکیری، بزرگ‌ترین تأمین‌کننده مواد غذایی منجمد در ژاپن، نگرانی‌هایی را درباره اختلال در زنجیره تأمین مواد غذایی این کشور ایجاد کرده است.

سرقت
1405/04/24 - 15:28- جرم سایبری

سرقت سوابق پزشکی بیماران در حمله سایبری به شبکه درمانی استرالیا

شبکه درمانی پارتنرد هلث که ده‌ها مطب پزشکان عمومی و کلینیک‌های تخصصی سرطان پوست را در سراسر استرالیا اداره می‌کند، از وقوع یک حمله سایبری گسترده و سرقت اطلاعات پزشکی و شخصی بیماران خبر داد.