about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

سیستم‌های رمزنگاری نقص امنیتی دارند

رئیس سابق سازمان اطلاعات انگلیس (MI5) درباره سیستم رمزنگاری برنامه‌های پیام‌رسان تلفن همراه و احتمال رمزگشایی آن‌ها هشدار داد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ رئیس سابق سازمان اطلاعات انگلیس، لورد ایوانز (Lord Evans) که در سال 2013 بازنشسته شد طی گفتگویی اظهار کرد، رمزنگاری‌های موجود در پیام‌رسان‌ها گاهی توسط مقامات انگلیس نقض می‌شود و در مواردی ازجمله تحقیق درباره حملات تروریستی اقدام به رمزگشایی پیام‌رسان‌ها می‌نمایند.

وی گفت: «من شخصاً معتقدم با افزایش امنیت سایبری باید امنیت سیستم‌های رمزنگاری نیز افزایش پیدا کنند.»

وی افزود: «درحالی‌که حوادث تروریستی در سطح انگلیس مربوط به امنیت ملی این کشور می‌شود؛ اما این موضوع از اهمیت بسیاری برخوردار است که امنیت عمومی مردم در شبکه‌های اجتماعی حفظ شود و در این موضوع استفاده از روش‌های جدید رمزنگاری از اهمیت بسیاری برخوردار هستند.»

طبق پیگیری‌های صورت گرفته توسط لورد ایوانز از ستاد ارتباطات دولت (GCHQ) که یک سازمان اطلاعاتی و امنیتی در دولت بریتانیا است و مسئولیت عملیات شنود الکترونیکی و حفاظت از اطلاعات را برای دولت پادشاهی و نیروهای مسلح بریتانیا بر عهده دارد؛ به نتایجی دست‌یافت که از در پشتی‌های برخی برنامه‌ها و سیستم‌های رمزنگاری می‌توان به آنان نفوذ کرد. وی از وجود این درهای پشتی انتقاد نمود زیرا با استفاده از این درهای پشتی (end-to-end) می‌توان سیستم‌های کامپیوتر، تلفن‌های هوشمند و... نفوذ کرد و حریم شخصی کاربران نقض می‌شود؛ لذا با استفاده از این روش می‌توان ارتباطات تروریست‌ها را شنود و رمزگشایی نمود.

سیستم‌های رمزنگاری در بسیاری از تجهیزات الکترونیکی ازجمله تلفن‌های هوشمند و لپ‌تاپ‌ها مورداستفاده قرار می‌گیرند و عموماً از سازوکارهای مشابه پیروی می‌کنند. علاوه بر آن شبکه‌های اجتماعی نیز از سیستم رمزنگاری (end-to-end) استفاده می‌کنند، مانند شبکه اجتماعی واتس‌اپ (WhatsApp) که از این شبکه اجتماعی جهت هماهنگی در حمله تروریستی (Westminster Bridge) استفاده‌شده بود.

ممکن است روسیه در کشورهایی مانند آمریکا و فرانسه دخالت کند اما هیچ انگیزه‌ای جهت مداخله در انگلیس ندارد؛ زیرا انگلستان به‌صورت سنتی روابط خوبی با روسیه داشته است.

لذا این مطلب خالی از لطف نیست که در ارتباطات خودمان و همچنین فعالیت‌هایمان در شبکه‌های اجتماعی وسواس بیشتری به خرج دهیم و هیچ‌گاه این موضوع را فراموش نکنیم که اگر اطلاعات شما در دست هکرها افتاد به‌گونه‌ای ذخیره‌شده باشد که نتوانند از آن‌ها سوءاستفاده کنند.

همچنین ردوبدل کردن اطلاعات مهم و طبقه‌بندی‌شده از طریق این پیام‌رسان‌ها کاری بس مشکل است.
 

تازه ترین ها
جایگاه
1405/04/22 - 13:19- اروپا

جایگاه فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال اتحادیه اروپا

فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال پیشرو اتحادیه اروپا قرار گرفت.

مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.