about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

سگ رباتیک رقیب سگ های واقعی شد

شرکت سونی با ارتقای امکانات و قابلیت های سگ رباتیک خود که مدل اولیه آن سال گذشته عرضه شده بود، آن را آماده عرضه به بازار آمریکا کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ سگ رباتیک که Aibo نام دارد، دارای یک موتور هوشمند و حسگرهای بصری بسیار پیشرفته است و می تواند خود را بر مبنای علائق و ویژگی های اخلاقی مالک خود تغییر داده و شخصی سازی کند.

امکان شناسایی چهره مالک، به خاطر سپردن عادات و روحیات وی و از همه مهم تر ارتقای توانمندی ها و شخصیت خود بر همین اساس مهم ترین تحولی است که در این ربات سگ دست آموز به وجود آمده است.

مدل تازه این ربات به جای اینکه در گوشه ای بنشیند و منتظر بماند تا دیگر افراد برای تعامل با آن پیش قدم شوند، خود خلاقیت به خرج می دهد و به سراغ افرادی می رود که در اطرافش حضور دارند.

در مجموع برای تولید این ربات از ۲۲ محور استفاده شده که باعث می شود ربات یادشده توانایی های حرکتی بسیار زیادی داشته باشد. از جمله این توانایی ها می توان به تکان دادن دم، انواع پرش، حرکت دادن گوش ها و استفاده خلاقانه از چشم های دارای لامپ OLEDاشاره کرد.

این سگ نه تنها پارس می کند، بلکه دوربین ها و حسگرهای آن قادر به درک دستورات صوتی و حرکات دست و دهان فرد هستند. بنابراین اگر کاربر در واکنش به برخی اقدامات این سگ لبخند بزند، سگ رباتیک در آینده برای شاد کردن مالک خود حرکات مذکور را تکرار می کند. فروش این سگ از ماه آینده آغاز شده وقیمت آن ۲۸۹۹ دلار خواهد بود.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.