about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

انتشار شده در تاریخ

سگ‌های رباتیکی که نقاشی می کشند

سگ‌های رباتیک شرکت «بوستون داینامیکس» برای ارائه نقاشی هنری در گالری ملی ویکتوریا آموزش می‌بینند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ،  سگ‌های رباتیک به مدت چهار ماه توسط هنرمند مشهور آگنیسکا پیلات(Agnieszka Pilat) آموزش خواهند دید.

او در حال آموزش سه سگ رباتیک برای ارائه نقاشی در نمایشگاه بعدی گالری ملی ویکتوریا است.

یکی از سگ‌های رباتیکی که با نام اسپات(Spot) شناخته می‌شود، با این هنرمند در نیویورک زندگی می‌کند و پیلات نام او را باسیا(Basia) گذاشته است.

این سه ربات اکنون با استفاده از قلم‌های رنگ روغن روی بوم اکریلیک متصل به دیوار نقاشی می‌کشند تا در نهایت آنها را در نمایشگاه سه‌ سالانه‌ی ملی ویکتوریا که امسال در ماه دسامبر در ملبورن برگزار می‌شود، به نمایش بگذارند.

پیلات، ربات باسیا را یک همراه می‌بیند و می‌گوید زمانی که در ملبورن به نقاشی بپردازد، دلتنگ آن خواهد شد.

او توضیح می‌دهد: مثل داشتن یک کودک کوچک است در یک مقطع زمانی، باید به کودک اجازه دهید که خودش به تنهایی سوار اتوبوس شود. چنین حسی دارد.

بوستون داینامیکس پیش از این به پیلات ماموریت داده بود که پرتره‌ای از اسپات بکشد و اینگونه بود که او با این ماشین‌ها بیشتر آشنا شد.

او گفت: من به آن به عنوان یک سلبریتی جدید فکر کردم. پرتره‌ها قدرت را در جامعه منعکس می‌کنند. اندی وارهول(Andy Warhol) افراد مشهور را نقاشی می‌کرد و پرتره‌های قدیمی نشان دهنده‌ی اشرافیت بود.

اکنون قدرت به سمت ماشین‌ها می‌رود و این وظیفه ماست که واقعا با آن درگیر باشیم. این بر عهده ما به عنوان والدین آنهاست که آنها را درگیر و تربیت کنیم تا شهروندان آینده خوبی باشند.

شرکای بشریت

او این حیوانات رباتیک را «بازیگوش» و «شریک بشر» توصیف می‌کند و می‌گوید وقتی مردم شخصا با اسپات ملاقات می‌کنند، اکثریت قریب به اتفاق خیلی سریع عاشق آن می‌شوند. سخت است که مجذوب آنها نشویم زیرا آنها بسیار بامزه هستند.

منبع:

تازه ترین ها

محدودیت‌های شبانه استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای نوجوانان

بریتانیا محدودیت‌های پیش‌فرض رسانه‌های اجتماعی را برای نوجوانان در طول شب در نظر گرفته است.

حمله
1405/04/24 - 15:37- جرم سایبری

حمله سایبری به غول مواد غذایی ژاپن

حمله سایبری به شرکت نیکیری، بزرگ‌ترین تأمین‌کننده مواد غذایی منجمد در ژاپن، نگرانی‌هایی را درباره اختلال در زنجیره تأمین مواد غذایی این کشور ایجاد کرده است.

سرقت
1405/04/24 - 15:28- جرم سایبری

سرقت سوابق پزشکی بیماران در حمله سایبری به شبکه درمانی استرالیا

شبکه درمانی پارتنرد هلث که ده‌ها مطب پزشکان عمومی و کلینیک‌های تخصصی سرطان پوست را در سراسر استرالیا اداره می‌کند، از وقوع یک حمله سایبری گسترده و سرقت اطلاعات پزشکی و شخصی بیماران خبر داد.