about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

سو استفاده از گواهی های دیجیتالی D-Link

محققان یک APT جدید را شناسایی کرده اند که کشورهای شرق آسیا به خصوص تایوان را هدف قرار داده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ متخصصان شرکت امنیت سایبری ESET یک APT جدید به نام بلک تک (BlackTech) را شناسایی کردند که برای حمله و گسترش از گواهی‌های سرقت شده‌ی محصولات شرکت دی لینک (D-Link) تایوان استفاده می‌کند. بیشتر قربانیان این حمله در شرق آسیا و به خصوص تایوان قرار دارند.

در حمله ی بلک تک از گواهی های امضای کد مخرب درب پشتی پیلید  (Plead backdoor) استفاده شده است که حداقل از سال 2012 فعال بوده است. از این آسیب پذیری به منظور سرقت اسناد محرمانه دولت تایوان و سازمان های خصوصی بهره گرفته می شود.

شرکت ESET در تاریخ 3 جولای گزارش سو استفاده از 2 گواهی دی-لینک را اعلام و لغو کرد و به مشتریان خود اطلاع داد که اکثر آنها نباید تحت تأثیر این مسئله قرار گیرند.

در وبگاه ESET نوشته شده است:

درست مانند تعدادی دیگر از شرکت های آسیایی، دی-لینک قربانی یک گروه جاسوسی سایبری بسیار فعال شده است. این گروه از بدافزار پیلید برای سرقت اطلاعات گواهی ها از شرکت ها و سازمان های شرق آسیا، به خصوص تایوان و هنگ کنگ استفاده می کند. دو گواهی سرقت شده از دی-لینک در تاریخ 3 جولای شناسایی و برای رفع مشکل نمونه های جدیدی جایگزین آنها شد.

هکرها از گواهی های به سرقت رفته به منظور ایجاد بدافزار و عبور از لایه های امنیتی استفاده می کنند. از معروف ترین این گونه بدافزارها می توان به استاکس نت اشاره کرد که از گواهی های دیجیتالی «RealTek» و «JMicron» سو استفاده می کرد.

تازه ترین ها
تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.