about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

سومین کتابخانه بزرگ آمریکا هک شد

حمله سایبری کتابخانه بوستون آمریکا را با نقص فنی قابل‌توجهی مواجه کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ حمله سایبری آرامش کتابخانه عمومی بوستون آمریکا را بر هم زد، شبکه کتابخانه را فلج کرد و باعث نقص فنی گسترده در این مکان عمومی شد. این کتابخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد این حمله در اوایل هفته جاری رخ داده است.

کتابخانه بوستون بر اساس حجم محتوای موجود، پس از کتابخانه کنگره و کتابخانه عمومی نیویورک سومین کتابخانه بزرگ در آمریکا است. شعبه مرکزی این کتابخانه و 25 شعبه آن، در سال تقریباً به 4 میلیون بازدیدکننده حضوری و میلیون‌ها نفر به‌صورت آنلاین خدمات ارائه می‌دهند.

این کتابخانه ضمن تأیید حمله اعلام کرد سیستم‌های آسیب‌دیده بلافاصله آفلاین شدند، اقدامات پیشگیرانه برای بررسی مشکل و قطع ارتباطات شبکه نیز انجام شد. به گفته کتابخانه بوستون، تأثیر این حمله از صبح چهارشنبه آغاز شد و رایانه‌های عمومی، خدمات چاپ عمومی و برخی خدمات آنلاین آن را متوقف کرد.

بخش فناوری اطلاعات کتابخانه بوستون با همکاری بخش اجرای قانون و نوآوری و فناوری شهرداری در حال بازگرداندن سیستم‌ها و سرویس‌های آسیب‌دیده است.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.