about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

سوئیس، هدفی دائمی برای هکرها

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ برخی کارشناسان امنیت سایبری سوئیسی، معتقدند حملات سایبری اخیر، نظیر آنچه به شرکت پیمانکار صنایع نظامی راگ (RUAG) اتفاق افتاد و اتهام آن به روس‌ها نسبت داده شد، موضوع تازه‌ای نیست و پیش از آن نیز، مکرراً در این کشور رخ می‌داده است. در آن حمله، شرکت راگ، منکر سرقت هرگونه اطلاعات حساس از سامانه‌های دفاعی در این کشور شد. البته تعدادی از متخصصان این کشور، با حضور در نشست امنیت سایبری لوزان (Lausanne)، مدعی شدند که بسیاری از این حملات، برنامه ریزی شده است و توسط متخصصین امنیتی داخلی صورت می‌پذیرد و ارتباطی به فعالیت هکرها ندارد.
سوئیس، با توجه به میزان بالای زیرساخت‌های فناوری اطلاعاتی که در این کشور مورد استفاده قرار می‌گیرند، از آسیب‌پذیری بالایی در برابر حملات سایبری برخوردار است و این آسیب‌پذیری سبب شده است تا طی چند ماه اخیر، حملات سایبری متعددی، به زیرساخت‌های این کشور صورت بپذیرد. بر اساس گزارشی که در سال 2015 در مورد اوضاع امنیت سایبری این کشور منتشر شد، مشخص گردید که تنها در سال 2014، خسارتی معادل 201 میلیون دلار، در نتیجه حملات سایبری متوجه اقتصاد سوئیس شده است.
در اکثر حملات اخیری که متوجه دولت سوئیس شده است، روسیه اصلی‌ترین متهم این حملات بوده است. البته هک زیرساخت‌های سوئیس، تنها اتهام روس‌ها به شمار نمی‌آید و روسیه متهم به انجام حملات سایبری به تمامی اعضای ناتو است. تاکنون دولت روسیه مسئولیت هیچ‌کدام از این حملات را نپذیرفته است.
یکی از کارشناسان فناوری اطلاعات سوئیسی دراین‌باره می‌گوید: «من نمی‌خواهم تنها در این میان روسیه را متهم کنم، اما به دلیل شواهدی که وجود دارد، روس‌ها بالاترین انگیزه را در انجام چنین فعالیت‌هایی دارند و آن، انگیزه سرقت‌های اطلاعاتی است.»

 

تازه ترین ها
قانون
1405/04/23 - 20:18- اروپا

قانون جدید اتحادیه اروپا در مورد ایمنی کودکان در فضای آنلاین

کمیسیون اروپا قانون جدید اتحادیه اروپا در مورد ایمنی کودکان در فضای آنلاین را آماده خواهد کرد.

برچسب‌گذاری
1405/04/23 - 18:47- هوش مصنوعي

برچسب‌گذاری آهنگ‌های تولید شده توسط هوش مصنوعی

صنعت موسیقی برچسب‌هایی برای آهنگ‌های تولید شده توسط هوش مصنوعی معرفی کرد.

طرح
1405/04/23 - 17:55- اروپا

طرح آزمایشی یوروی دیجیتال توسط بانک مرکزی اروپا

بانک مرکزی اروپا، ارائه دهندگان خدمات پرداخت را برای طرح آزمایشی یوروی دیجیتال تأیید کرد.