about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

سوء استفاده از آسیب پذیری ColdFusion

محققان شرکت امنیتی Trustwave گزارش دادند که سرورهای وب IISای را شناسایی کردند که ماژول IIS آن آلوده به بدافزار سرقت داده می‌باشد.

موسسه خبری سایبربان: محققان شرکت امنیتی Trustwave گزارش دادند که سرورهای وب IISای را شناسایی کردند که ماژول IIS آن آلوده به بدافزار سرقت داده می‌باشد. ماژول‌های شناسایی شده فایل‌های DLL جعلی می‌باشند که توسط یک بدافزار نصب شدند. این ماژول‌ها هر دو نسخه ۳۲ بیتی و ۶۴ بیتی از IIS۶ و IIS۷+ را آلوده نمودند.

این بدافزار پس از شناسایی نسخه IIS، ماژول‌های مربوط به آن را نصب می‌کند و پس از آن درخواست‌های POST آدرس‌های خاصی را مانیتور می‌کند و اطلاعات مربوط به آن را در یک فایل ثبت ذخیره می‌کند.

این روش اجازه می‌دهد تا داده‌ها جمع آوری شوند حتی اگر ارتباط بین کاربر و سرور با SSL حفاظت شده باشد.
تحقیقات جدید نشان می‌دهد که این بدافزار با سوء استفاده از آسیب پذیری دور زدن تایید هویت از راه دور در ادوب ColdFusion، بر روی سرورهای IIS نصب می‌شود.

در سال جاری شرکت ادوب دو مرتبه به کاربران خود در خصوص آسیب پذیری‌های ColdFusion هشدار داده است.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.