about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

به گفته‌ی سیمنتک آسیب‌پذیری اصلاح نشده در ویندوز که چند روز گذشته بدان اشاره کردیم، توسط گروه نفوذگر شناخته‌شده‌ی هندی مورد استفاده قرار گرفته است.

موسسه خبری سایبربان: به گفته‌ی سیمنتک آسیب‌پذیری اصلاح نشده در ویندوز که چند روز گذشته بدان اشاره کردیم، توسط گروه نفوذگر شناخته‌شده‌ی هندی مورد استفاده قرار گرفته است؛ این گروه نفوذگر با حملات «Operation Hangover» برای خود کسب نام و شهرت کردند.

ظاهراً این گروه در هند فعالیت می‌کند و بخش عمده‌ای از دور اول حملات جاسوسی-سایبری آن‌ها که در ماه مِی کشف و شناسایی شد با هدف همسایه‌ی این کشور، یعنی پاکستان، شکل گرفته بود. سیمنتک با اشاره به جدیدترین کمپینی که برای آلودگی و ربودن رایانه‌ها از آسیب‌پذیری روزصفرم اخیر مایکروسافت استفاده می‌کند، گفت: «پس از تجزیه و تحلیل پای‌لودهای استفاده شده در این حمله، متوجه شدیم که رایانامه‌های مربوطه بخشی از کمپینی موسوم به Operation Hangover هستند.»

در همین راستا مایکروسافت هشدار امنیتی را صادر کرد و بیان داشت که آسیب‌پذیری موجود در مولفه‌ی پردازش تصاویر TIFF در ویندوز در حملاتی با هدف خاورمیانه و آسیای جنوبی به ویژه کشورهایی چون هند و پاکستان مورد استفاده قرار گرفته است.

در حملاتی که سیمنتک بدان‌ها شناسایی کرد از اسناد Word مخربی استفاده شده بود که به رایانامه‌هایی با موضوع «Illegal Authorization for Funds Transfer» و «Problem with Credit September 26th 2013» ضمیمه شده‌ بودند. به گفته‌ی این شرکت امنیتی این اولین مرتبه‌ای است که گروه Hangover از آسیب‌پذیری‌های روزصفرم در حملات خود استفاده می‌کند.

تازه ترین ها
توقیف
1405/04/29 - 22:03- آمریکا

توقیف بیش از هزار دامنه پخش غیرقانونی جام جهانی

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد که بیش از ۱۰۰۰ دامنه توقیف شده که بازی‌های جام جهانی را به طور غیرقانونی پخش می‌کردند.

راهکار
1405/04/29 - 21:52- هوش مصنوعي

راهکار هوش مصنوعی دانشجویان اماراتی برای تسهیل انطباق سایبری

دانشجویان دانشگاه خلیفه امارات پلتفرم هوش مصنوعی را برای ساده‌سازی رعایت الزامات امنیت سایبری توسعه دادند.

بحران
1405/04/29 - 21:39- آسیا

بحران امنیت هویت در شرکت‌های سنگاپور

محققان اعلام کردند که نقض هویت در سال گذشته، ۷ مورد از هر ۱۰ شرکت سنگاپوری را درگیر کرده است.