about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارشناسان امنیت سایبری هشدار می‌دهند که در آینده نزدیک می‌توان از هوش مصنوعی برای هک کردن پهپاد ها و خودروها سوءاستفاده کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از زد دی نت، متخصصان امنیتی می‌گویند حفره‌های امنیتی متعددی در وسایل نقلیه هوشمند امروزی و نیز پهپادهای خودران وجود دارد که شناسایی آن‌ها با ابزار هوش مصنوعی به‌سادگی ممکن است.
بر همین اساس هکرها می‌توانند آسیب‌پذیری‌های یادشده را به‌سادگی شناسایی کرده و حملاتی را برعلیه خودروها و پهپاد ها انجام داده و حتی کنترل آن‌ها را در دست بگیرند. این امر می‌تواند به تهدید جانی سرنشینان خودروهای مختلف منجر شود و حتی منجر به کنترل پهپادهای در حال پرواز توسط هکرها شود.
بررسی‌هایی که در این زمینه به طور مشترک توسط ترندمیکرو، یوروپل و سازمان ملل انجام‌شده نشان می‌دهد که اگرچه هوش مصنوعی مزایای زیادی برای انسان‌ها دارد، ولی تهدیدهای تازه‌ای را نیز برای جوامع بشری به وجود می‌آورد که منجر به شکل‌گیری انواع جدید جنایت و فعالیت‌های تخریبی می‌شود.
از همین رو شرکت‌های سازنده پهپاد ها و خودروها باید استانداردهای امنیتی تولیدات خود را ارتقا دهند و از نرم‌افزارها و سخت‌افزاری پیشرفته‌ای استفاده کنند که به‌سادگی قابل هک کردن نباشند.
مسئله نگران‌کننده امکان سوءاستفاده از هوش مصنوعی برای کشتار انسان‌ها با استفاده از خودروهای خودران و پهپادهاست. به‌عنوان‌مثال می‌توان با بهره‌گیری از آسیب‌پذیری‌های نرم‌افزاری خودروهای خودران کاری کرد که این خودروها عابران پیاده را در خیابان‌ها تشخیص ندهند و با برخورد با آن‌ها موجب کشتارشان شوند. از همین رو ارتقای قابلیت‌های امنیتی خودروهای خودران کاملاً ضروری است.

منبع:

تازه ترین ها
نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.

محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۳ سال در اروپا

یک هیئت ویژه کمیسیون اروپا محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی را برای افراد زیر ۱۳ سال توصیه کرد.