about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

رئیس کمیته بین‌الملل شورای فدراسیون روسیه اعلام کرد آمریکا از شرایط به وجود آمده سوءاستفاده می‌کند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ رئیس کمیته بین‌الملل شورای فدراسیون روسیه به‌تازگی اعلام کرد ایالات‌متحده آمریکا هرگونه حمله هکری به سیستم‌های خود را در راستای اهداف سیاسی و ضد روسیه استفاده می‌کند. 

کنستانتین کاساچیِف اظهار داشت:

بر اساس برآوردهای کارشناسان مستقل، 28 تا 30 درصد از کل حملات هکری به سیستم‌های رایانه‌ای روسیه از خاک آمریکا انجام می‌شود و حملاتی که از خاک روسیه به سیستم‌های رایانه‌ای آمریکا انجام می‌شود، بیشتر از 2 تا 3 درصد نیست. در کنار چنین آماری نیز روسیه به دنبال این نیست که در هرگونه حملات مقامات آمریکا را متهم سازد.

به اعتقاد کاساچیف، روسیه همواره از گفتگوهای تخصصی دوجانبه و توافق‌نامه‌های چندجانبه در حوزه امنیت سایبری حمایت می‌کند، اما آمریکا از ابتکار عمل روسیه حمایت نمی‌کند.

این مقام دولتی معتقد است آمریکایی‌ها از شرایط به وجود آمده به نفع خود استفاده می‌کنند، به‌راحتی در سراسر جهان جاسوسی سایبری می‌کنند و از حملات سایبری به سیستم‌های خود در راستای اهداف سیاسی و ضد روسیه استفاده می‌کنند.

منبع:

تازه ترین ها
واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

ضربه
1405/04/02 - 09:43- جرم سایبری

ضربه بین‌المللی به شبکه بدافزاری مرتبط با گروه هکری روسی

نهادهای مجری قانون در چند کشور با اجرای یک عملیات مشترک بین‌المللی، شبکه بدافزاری مرتبط با گروه سایبری روسی موسوم به اویل کورپ را هدف قرار دادند.