about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

طی کنفرانس Black Hat که پیرامون سیستم‌های امنیتی در لاس وگاس برگزار شد، محققان امنیتی چندین مشکل در سرویس پیغام رسان شناخته شده واتس اپ معرفی کردند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ واتس اپ در سال 2014 توسط فیس بوک به قیمت 21 میلیارد دلار خریداری شد. یکی از قابلیت‌های اصلی این برنامه، سیستم رمزگذاری امن پیغام رسانی end-to-end encryption بود که یعنی پیغام‌های انتشار یافته توسط کاربر، توسط هیچ فرد دیگری به غیر از دریافت کننده، قابل دسترسی نخواهد بود. حتی خود فیس بوک نیز ادعا کرد که نمی‌تواند پیغام‌ها را ببیند. اما ایراداتی که توسط تیم Check Point در این برنامه کشف شدند، پیامدهای امنیتی جدی برای کاربر خواهد داشت.

تیم امنیتی اعلام کرد که یکی از این ایرادات کشف شده در واتس اپ، نه تنها می‌تواند به هکرها امکان دهد که پیغام‌ها را بدون هیچ واسطه‌ای بخوانند، بلکه حتی امکان تغییر در متن پیغام نیز توسط هکر وجود دارد. تاثیر مخرب همچین امکانی، نیاز به توضیح بیشتر ندارد.

همچنین مشکل دیگر کشف شده، به هکر اجازه می‌دهد که حتی فرستنده پیغام را تغییر دهد.

تیم Check Point همچنین کشف کرده که واتس اپ به هکرها امکان می‌دهد که یک پیغام عمومی را در قالب یک پیغام خصوصی نمایش دهند. این کار می‌تواند دریافت کننده را اغفال کرده و به وی نشان دهد که پیغامش، فقط به صورت خصوصی است، درحالیکه پیغام دریافت شده، برای دیگران نیز قابل دیدن است. تیم Check Point این سه آسیب پذیری را سال گذشته کشف کرده‌اند و تقصیر آنها را به گردن فیس بوک انداختند.

واتس اپ بیش از 1.5 میلیارد کاربر در 180 کشور در سرتاسر دنیا دارد. این برنامه تنها در خاک آمریکا، 25.6 میلیون کاربر دارد.

پس فراموش نکنید که تنها به دلیل اینکه واتس اپ از سیستم پیغام‌های رمز گذاری شده  end-to-end استفاده می‌کند، دلیل نمی‌شود که هیچ نقص دیگری نداشته باشد و باید نکات امنیتی را رعایت کرد.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.