about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

سند توسعه صادرات نرم‌افزار تدوین شد

سند توسعه صادرات نرم‌افزار و خدمات نرم‌افزاری کشور با همکاری وزارت ارتباطات، سازمان توسعه تجارت و کمیسیون ICT اتاق بازرگانی ایران، تدوین شد و قرار است ظرف یک ماه به هیئت دولت ارائه شود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، به نقل از کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق بازرگانی؛ حمیدرضا احمدیان مدیرکل دفتر نوآوری و حمایت از سرمایه‌گذاری وزارت ارتباطات، با اشاره به تدوین سند توسعه صادرات نرم‌افزار و خدمات نرم‌افزاری گفت:

در جلسه‌ای که در کمیته کارشناسی صادرات غیرنفتی برگزار شد، دولت به وزارت ارتباطات، اتاق بازرگانی، سازمان توسعه تجارت و معاونت علمی یک ماه زمان داد تا آیین نامه سند توسعه صادرات نرم‌افزار را به دولت ارائه کند.

وی با بیان اینکه این آئین‌نامه از پیش تهیه و تدوین شده است، ادامه داد:

این آیین‌نامه می‌تواند کمک بسیاری به بخش خصوصی حوزه نرم‌افزار در امکان استفاده از امتیازات داشته باشد. همچنین تسهیل شراکت با خارجی‌ها و امکان فعالیت گسترده‌تر در بازارهای بین‌المللی برای فعالان حوزه نرم‌افزار از دیگر قابلیت‌های این سند است؛ همچنین به کمک محتوای این سند شرکت‌های نرم‌افزاری در حوزه فاوا می‌توانند اثبات کنند که چه میزان صادرات داشته‌اند و بر مبنای آن پشتوانه‌ای جهت دریافت وام از نظام بانکی پیدا خواهند کرد.

مدیرکل دفتر نوآوری وزارت ارتباطات با اشاره به نقش وزارت ارتباطات و کمیسیون ICT اتاق بازرگانی در تصویب این سند گفت:

تمام پیگیری‌های کارشناسی برای تصویب این سند توسط کمیسیون فاوا اتاق بازرگانی ایران و وزارت ارتباطات به انجام رسیده و تلاش شده مسائلی که جز دغدغه‌های بخش خصوصی حوزه نرم‌افزار در ۵ سال گذشته بوده، در آن لحاظ شود.

در همین حال محمدرضا طلایی رئیس کمیسیون ICT اتاق بازرگانی ایران نیز با بیان اینکه تصویب این سند نتیجه تلاش مداوم تمام اعضای کمیسیون ICT در سال‌های گذشته است، ابراز امیدواری کرد که تا یک ماه آینده جزئیات این طرح به تمامی فعالان اقتصادی اعلام شود.

وی ادامه داد:

تعیین سازوکار مدون و معتبر در این حوزه مطالبه اساسی شرکت‌های ICT و تولیدکنندگان محتوا در سالیان گذشته بوده است. لذا اکنون اجرایی شدن این آیین نامه خبری خوش نه تنها برای شرکت‌های حوزه فاوا، بلکه برای تمامی متخصصانی است که می‌توانند با توسعه کسب‌وکار خود به عنوان صادر کننده و تأمین کننده ارز در شرایط فعلی کشور شناخته شوند.

رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق بازرگانی خاطرنشان کرد: متفاوت بودن جنس تولیدات حوزه فناوری اطلاعات باعث شده که گمرک توانایی احصای محصولات حوزه فاوا را نداشته باشد اما با تهیه این آئین‌نامه که با مطالعه بهترین روش‌های شناسایی صادرات جهان و نیز با نگاهی به شرایط بومی و داخلی ایران تهیه شده، می‌توان به آینده صنعت نرم‌افزار ایران خوش‌بین بود.

در سال‌های اخیر به‌روزرسانی قوانین صادرات نرم‌افزار از جمله خواسته‌های همیشگی فعالان بخش خصوصی بوده چرا که به دلیل ماهیت فنی و عدم نیاز تولیدات مبتنی بر IT به عبور از گمرک فیزیکی، مشکلاتی در برآورد آمار تجارت این حوزه وجود داشته است.

تازه ترین ها
جریمه
1405/05/12 - 09:03- آسیا

جریمه حساب‌های کاربری چینی به اتهام تخلف در پخش زنده گروهی

سازمان تنظیم مقررات فضای سایبری چین بیش از ۱۸۴۰ حساب کاربری را به دلیل تخلف در پخش زنده گروهی جریمه کرد.

افشای
1405/05/12 - 08:48- جرم سایبری

افشای اطلاعات شخصی 100 هزار افسر پلیس بریتانیا در دارک وب

نام و اطلاعات شخصی 100 هزار افسر پلیس بریتانیا به دلیل نقض سایبری در دارک وب فاش شد.

گام‌های
1405/05/12 - 08:26- آسیا

گام‌های کلیدی برای جلوگیری از جرایم سایبری در عربستان

یک وکیل سعودی گام‌های کلیدی برای جلوگیری از جرایم سایبری و هک در عربستان را تشریح کرد.