about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

سقوط قیمت ریپل؛ سومین سقوط بزرگ تاریخ

در پی شکایت کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) از ریپل، شاهد کاهش شدید قیمت این ارز دیجیتال بودیم.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از  کوین تلگراف، ارزش بازار ریپل از اوج تاریخی خود در سال ۲۰۱۸ حدود ۱۳۰ میلیارد دلار کاهش یافته است، کاهش شدید ارزش این ارز دیجیتال با بزرگ‌ترین سقوط‌های مؤسسات مالی جهان مقایسه می‌شود.
به‌گفته جاش فرانک (Josh Frank)، از مؤسسه تحقیقات تخصصی رمزنگاری تای (The TIE)، پروژه ریپل مشابه بزرگ‌ترین رسوایی‌ها و فروپاشی‌های سال‌های اخیر است.
جاش فرانک در صفحه توییتر خود نوشت:

ارزش بازار ریپل با کاهشی ۹۳ درصدی از ۱۳۷ میلیارد دلار به کمتر از ۱۰ میلیارد دلار رسیده است. با این حساب فروپاشی ریپل از انرون و وردکام (Worldcom) هم بزرگ‌تر است. هرچند که ریپل هنوز ورشکسته نشده است، سومین سقوط بزرگ تاریخ پس از لمن برادرز (Lehman Brothers) و واشنگتن میوچوال (Washington Mutual) را تجربه کرده است.

ارزش بازار ریپل در اوج تاریخی خود در ژانویه ۲۰۱۸ (دی ۹۶) به ۱۴۰ میلیارد دلار رسیده بود که در کمتر از ۳ سال حدود ۱۳۰ میلیارد از ارزش خود را از دست داد و هم‌اکنون به کمتر از ۱۰ میلیارد دلار کاهش یافته است. با این حساب، سقوط ۱۳۰ میلیارد دلاری ریپل پس از ورشکستگی ۳۲۷ میلیارد دلاری واشنگتن میوچوال و سقوط ۶۹۱ میلیارد دلاری لمن برادرز، غول سرمایه‌گذاری جهان در سال ۲۰۰۸، در جایگاه سوم قرار می‌گیرد.

جاش فرانک در این رابطه گفته است:

بسیار غم‌انگیز و تأسف‌آور است که بزرگ‌ترین بازندگان سقوط ریپل سرمایه‌گذارانی هستند که حجم غیر قابل تصوری از دارایی‌های خود را از دست‌ داده‌اند. بنیان‌گذاران ریپل سالها مشغول عرضه توکن‌های خود بودند و صدها میلیون دلار درآمد کسب کردند.

در پی انتشار اخبار مرتبط با شکایت کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا از برد گارلینگهاوس (Brad Garlinghouse)، مدیرعامل، و کریس لارسن (Chris Larsen)، بنیان‌گذار ریپل، به اتهام فروش بدون‌مجوز توکن‌های XRP، قیمت این توکن به شدت کاهش یافته است. تعدادی از صرافی‌های ارز دیجیتال از جمله کوین بیس (Coinbase)، بیت رکس (Bittrex)، اوکی کوین (OKCoin)، بیت استمپ (Bitstamp)، «OSL»، بیکسی (Beaxy) و کراس تاور (CrossTower) اعلام کردند که معاملات ریپل را متوقف کرده و یا به طور کامل از فهرست ارزهای تحت پوشش خود خارج می‌کنند.
شخصیت‌های حقوقی نیز در حال فاصله‌گرفتن از ریپل هستند. اخیراً وب‌سایت گری اسکیل (Grayscale) اعلام کرد که صندوق سرمایه‌گذاری ریپل را بسته است، با این حال یکی از کاربران توییتر ادعا می‌کند که این شرکت سایر برنامه‌های معوق ریپل را نیز پردازش نمی‌کند.
در زمان انتشار این گزارش قیمت ریپل ۰.۲۱ دلار است که در ۳۰ روز گذشته بیش از ۶۵ درصد کاهش یافته است.

منبع:

تازه ترین ها
اختصاص
1405/04/23 - 10:32- هوش مصنوعي

اختصاص بودجه 5 میلیون دلاری به کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان

صندوق کارآفرینی اردن ۵ میلیون دلار به شرکت «STV» برای ساخت کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان اختصاص داد.

تأکید
1405/04/23 - 10:25- آسیا

تأکید هند بر ایجاد قابلیت‌های داخلی در هوش مصنوعی و امنیت سایبری

هند بر لزوم ایجاد قابلیت‌های داخلی در هوش مصنوعی و امنیت سایبری برای مقابله با تهدیدات فزاینده تأکید کرد.

هشدار
1405/04/23 - 10:01- آمریکا

هشدار کانادا به وام‌دهندگان بانکی در پی تشدید تهدیدات سایبری

نهاد ناظر بر بانکداری کانادا به وام‌دهندگان در پی افزایش نگرانی‌های سایبری کلود میتوس از شرکت آنتروپیک هشدار داد.