about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

کره جنوبی ۲۰ تریلیون وون (۱۵ میلیارد دلار) تا سال ۲۰۳۰ سرمایه گذاری می کند تا اولین باتری های حالت جامد جهان را عرضه کند و در رقابت خودروهای الکتریکی از رقبا پیشی بگیرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ،بر اساس بیانیه دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی، این سرمایه گذاری به طور مشترک توسط بخش های دولتی و خصوصی صورت میگیرد و برنامه ای برای تبدیل شدن به اولین کشور در جهان برای تجاری سازی باتری های حالت جامد انجام خواهد شد. این طرح در طی نشستی به میزبانی رئیس جمهور یون سوک یول اعلام شد.

براساس گزارش بلومبرگ، باتری های حالت جامد به امیدبخش ترین فن آوری برای سبک تر کردن ذخیره سازی الکتریکی و کاهش قیمت تبدیل شده اند و چندین تولیدکننده بزرگ نقشه راهی برای تجاری سازی آنها در این دهه دارند.با این حال، بزرگ ترین سازنده باتری در جهان، شرکت فن آوری آمپرکس چین(CATL)، با معرفی یک باتری حالت متراکم، نسبت به این فن آوری ابراز تردید کرد.

اعلامیه کره جنوبی همچنین شامل طرحی برای چهار برابر کردن ظرفیت تولید مواد کاتدی این کشور در پنج سال آینده و آغاز تولید تجاری باتری‌های لیتیوم-آهن فسفات از سال 2025 میباشد.

 

 

 

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.