about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت تصویربرداری پزشکی اسرائیلی مبلغ 59 میلیون دلار در دور دوم سرمایه‌گذاری جمع‌آوری کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نانوکس (Nanox)، شرکت تصویربرداری پزشکی اسرائیلی بلغ 59 میلیون دلار در دور دوم سرمایه‌گذاری جمع‌آوری کرد و مبلغ کل سرمایه‌گذاری به 110 میلیون دلار رسید.

سرمایه‌گذاران شامل «SK Telecom»، «Foxconn»، «Industrial Alliance» و «Yozma Korea» هستند. شرکت مالی و مشاوره «A-Labs» واقع در اراضی اشغالی نیز مشاور اصلی در دوره جدید تأمین بودجه بود.

نانوکس، که به‌وسیله ران پولیاکین (Ran Poliakine) تأسیس شده، به عنوان یک شرکت اسرائیلی خارج از بیت‌المقدس در حال توسعه «Nanox.ARC»، یک منبع اشعه ایکس دیجیتال با درجه تجاری همراه با «Nanox.Cloud»، نرم‌افزار مبتنی بر ابر هوش مصنوعی است که برای استفاده در برنامه‌های زمان واقعی تصویربرداری پزشکی طراحی شده است.

این شرکت قصد دارد با به کار بستن زیرساخت تصویربرداری پزشکی جهانی در یک مدل خدمات مقرون به صرفه اسکن برای به حداکثر رساندن دسترسی تصویربرداری پزشکی به کلیه جوامع اجتماعی و اقتصادی، در تشخیص زودهنگام در حوزه مراقبت‌های بهداشتی تحول ایجاد کند.

نانوکس اعلام کرد که در حال حاضر توافق‌نامه‌ای برای استقرار هزاران واحد از سیستم نانوکس در 11 منطقه جهانی امضا کرده است.

پولیاکین اظهار داشت :

«به راحتی می‌توان گفت که هدف ما تغییر جهان است؛ چالش اصلی برای چنین اظهاراتی همیشه مرحله اجرایی است. دیدگاه اصلی ما، افزایش تشخیص زودهنگام در حوزه مراقبت‌های بهداشتی است که به‌وسیله اشعه ایكس قابل كشف است.»

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.