about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

استارت‌آپ امنیت سایبری اسرائیلی مبلغ 45 میلیون دلار جمع‌آوری کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ «Cymulate»، شرکت امنیت سایبری اسرائیلی از تکمیل دور سوم تأمین مالی 45 میلیون دلاری به رهبری «One Peak» به همراه سرمایه‌گذاران موجود «Susquehanna Growth Equity (SGE)» ، «Vertex Ventures Israel»، «Vertex Growth» و «Dell Technologies Capital» خبر داد. Cymulate در حال حاضر 71 میلیون دلار سرمایه جمع‌آوری کرده است.

کارشناسان معتقدند که این بودجه برای تسریع رشد درآمد استفاده خواهد شد. سال گذشته، Cymulate درآمد سالانه خود را 2 برابر کرد و نیروی کار خود را بیش از 150 درصد افزایش داد. استارت‌آپ اسرائیلی به صدها مشتری از جمله شرکت‌های پیشرو و شرکت‌های F500 خدمات ارائه می‌دهد و اخیراً همکاری با «NTT»، غول مخابراتی جهانی را اعلام کرده است.

این شرکت با استقرار در «Rishon Lezion»، در سال 2016 به‌وسیله آویهای بن یوسف (Avihai Ben-Yossef)، مدیر ارشد فناوری، ایال واکسمان (Eyal Wachsman)، مدیرعامل و ایال گرونر (Eyal Gruner)، کارآفرین و سرمایه‌گذار سریالی در زمینه استارت‌آپ‌های امنیت سایبری تأسیس شد.

Cymulate با آزمایش ابر و شبکه‌های مقدماتی در برابر آخرین تهدیدها، پلتفرمی را برای تأیید وضعیت سایبری یک سازمان به طور مداوم و براساس تقاضا ایجاد کرده است.

واکسمان گفت :

«Cymulate در سال 2020 با افزایش 50 درصدی حملات بی‌نظیر روبرو شد و در حالیکه گروه‌های «APT» به طور فزاینده‌ای تهاجمی هستند، نیاز واقعی شرکت‌ها برای ارزیابی روزانه یا هفتگی وضعیت امنیتی خود وجود دارد. با از دست دادن اعتماد مشتری به دلیل حملات اساسی، به دست آوردن مجدد آن بسیار سخت است.»

منبع:

تازه ترین ها
شکاف
1405/04/22 - 14:47- هوش مصنوعي

شکاف جنسیتی هوش مصنوعی در جنوب آسیا

مطالعه یونسکو شکاف جنسیتی هوش مصنوعی در جنوب آسیا را برجسته می‌کند.

تسریع
1405/04/22 - 14:08- هوش مصنوعي

تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌های یونان

یونان یک برنامه بودجه ۱۰ میلیون یورویی را برای تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌ها را راه‌اندازی کرد.

جایگاه
1405/04/22 - 13:19- اروپا

جایگاه فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال اتحادیه اروپا

فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال پیشرو اتحادیه اروپا قرار گرفت.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.