about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

استارت‌آپ امنیت سایبری اسرائیلی با دریافت بودجه 300 میلیون دلار ارزش خود را به 8.5 میلیارد دلار رساند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ ارزش‌گذاری اسنیک (Snyk)، استارت‌آپ امنیت سایبری مستقر در تل‌آویو همچنان رو به افزایش است و این شرکت اعلام کرد که پس از جمع‌آوری مبلغ 300 میلیون دلار دیگر به ارزش 8.5 میلیارد دلار رسیده است. این شرکت در حال حاضر در مجموع 770 میلیون دلار از ابتدای سال گذشته جمع‌آوری کرده که ارزش آن کمی بیش از یک میلیارد دلار بود.

آخرین دور سرمایه‌گذاری به‌وسیله «Sands Capital Ventures» و «Tiger Global» رهبری و دور بعدی تأمین بودجه در ماه مارس امسال انجام شد، زمانی که 175 میلیون دلار سرمایه جدید جمع‌آوری شد. ارزش این شرکت تنها 6 ماه پیش 4.7 میلیارد دلار بود.

استارت‌آپ اسرائیلی مدعی شد که از بودجه جدید برای توسعه محصول و بهبود فناوری استفاده می‌شود.

علاوه بر سرمایه جدید جمع‌آوری شده، سرمایه‌گذاران 230 میلیون دلار برای خرید سهام موجود این شرکت پرداخت کردند. با توجه به اینکه استارت‌آپ‌ها حتی قبل از ثبت عمومی در معرض ارزش‌گذاری قرار می‌گیرند، صندوق‌های بزرگ و شرکتهای سرمایه‌گذاری خصوصی به سمت خرید سهام شرکتهای خصوصی از سهامداران قبلی یا کارکنان شرکت حرکت می‌کنند.

محصول امنیتی اسنیک عمدتاً به توسعه دهندگان اختصاص دارد و راه‌حلی ارائه می‌دهد که آسیب‌پذیری‌ها و نقض‌های مجوز را در وابستگی‌های منبع باز و تصاویر محتویات پیدا و رفع می‌کند. این شرکت از زمان شیوع بیماری همه‌گیر کووید-19 شتاب فوق‌العاده‌ای را تجربه کرد، در حالی که به همکاری با مشتریانی مانند گوگل، «Salesforce»، «Revolut» و «ASOS» ادامه داد.

اسنیک، که در سال 2015 تأسیس شد، با هدف قرار دادن توسعه دهندگان در شرکت‌ها به جای کارشناسان امنیتی، خود را از اکثر شرکت‌های سایبری جدا می‌کند. این شرکت محصول خود را به صورت رایگان با گزینه پرداخت هزینه برای ویژگی‌های برتر اضافی ارائه می‌دهد. ایمن‌سازی کتابخانه‌های خارجی در فضای کاری مدرن، شامل تعامل مداوم با پلتفرم‌های ابری، ضروری شده است.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.