about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سازمان نوآوری اسرائیل 18 میلیون شِکِل برای تقویت کارآفرینان جامعه عرب سرمایه‌گذاری کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سازمان نوآوری اسرائیل اعلام کرد که برای برنامه‌ها و مدل‌های نوآورانه با هدف آموزش کارآفرینان در مؤسسات تحقیقاتی و پزشکی با حداقل 50 درصد از جامعه عرب کمک‌های مالی تا 70 درصد از بودجه ارائه می‌دهد.

علاوه بر این، سازمان نوآوری اسرائیل از سازمان‌ها دعوت کرد تا درخواست‌های کمک مالی را برای برنامه‌های توسعه سرمایه انسانی با تمرکز بر ارتقای زنان در صنعت فناوری پیشرفته ارائه دهند.

درور بِن (Dror Ben)، مدیر عامل سازمان نوآوری اسرائیل گفت :

«اکوسیستم نوآورانه اسرائیل با قدرت خلاقانه کارآفرینان اسرائیلی رشد می‌کند. کاهش تعداد استارت‌آپ‌های تأسیس شده در سال‌های اخیر ما را ملزم می‌کند تا فرصت‌های کارآفرینی فناوری را برای طیف وسیع‌تری از جمعیت گسترش دهیم.»

میر بینگ (Meir Bing)، مدیرکل وزارت برابری اجتماعی رژیم صهیونیستی نیز اظهار داشت :

«بدیهی است که ادغام جامعه عرب در بازار کار اسرائیل، نه تنها برای جامعه عرب، بلکه برای کل اقتصاد اسرائیل، با تأثیری تعیین کننده بر بهره‌وری، تولید و رشد، یک علاقه قابل توجه است. در این زمینه، ما باید بر حوزه‌های نوآوری، کارآفرینی و فناوری پیشرفته تأکید کنیم که به عنوان موتورهای رشد اقتصاد عمل می‌کنند و کمتر نمایندگی قابل توجهی از جامعه عرب دارند. وقتی به داده‌ها نگاه می‌کنیم و می‌بینیم که در حال حاضر تنها 2 درصد از کارآفرینان فعال از جامعه عرب هستند، شکاف‌هایی را که جامعه عرب با آن مواجه است، درک می‌کنیم و باید برای کاهش آنها اقدام کنیم.»

به گفته کارشناسان، اهداف برنامه‌های آموزش کارآفرین شامل توسعه سرمایه انسانی بالقوه از رشته‌های مختلف برای تأسیس استارت‌آپ‌ها، تشویق نامزدها (حداقل 50 درصد از جامعه عرب) برای انتخاب کارآفرینی به عنوان مسیر شغلی مناسب، گسترش رهبری در ایده‌پردازی و مراحل استارت‌آپ و سرمایه‌گذاری در ایده‌ها / پروژه‌های فناورانه با پتانسیل کارآفرینی هستند.

منبع:

تازه ترین ها
اختیارات
1405/05/12 - 16:09- هوش مصنوعي

اختیارات جدید برای اجرای قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا

تنظیم‌کنندگان اتحادیه اروپا اختیارات جدیدی برای اجرای قانون هوش مصنوعی به دست ‌آوردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

کاهش حساب‌های کاربری رسانه‌های اجتماعی کودکان در استرالیا

کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا کاهش زودهنگام حساب‌های کاربری رسانه‌های اجتماعی زیر ۱۶ سال را نشان داد.