about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

بنا بر گزارشات تایید شده از سوی گوگل، این کمپانی، شرکت Deepmind را خریداری کرده است.

بنا بر گزارشات تایید شده از سوی گوگل، این کمپانی، شرکت Deepmind را خریداری کرده است. Deepmind یک شرکت انگلیسی است که در زمینه هوش مصنوعی فعالیت می‌کند و اکنون گفته می‌شود که طی یک قرارداد 400 میلیون دلاری به تصاحب گوگل در آمده است.

DeepMind در سال 2012 توسط دمیس هسابیس، شین لگ و مصطفی سلیمان تاسیس شد. این شرکت توجه و علاقه‌ی بسیاری به آینده‌ی هوش مصنوعی دارد. برای نمونه همین یک سال پیش Deepmind با همکاری ناسا و چند دانشگاه اقدام به تاسیس یک آزمایشگاه تحقیقات هوش مصنوعی کوانتوم نمود.

 این شرکت در طراحی سرویس "Google Now" با گوگل همکاری کرده است. سرویس "Google Now" از جهاتی شبیه به "سیری" در دستگاه‌های اَپل عمل می‌کند، دستیار شخصی کاربر است و دستورات شفاهی او را اجرا می‌کند. در این سرویس باید حجم بزرگی از اطلاعات از جمله برنامه هفتگی، اوقات فراغت، دیدنی‌های اطراف، نقشه محیط، برنامه فرودگاه‌ها، راه‌آهن و ... طبقه‌بندی و تجزیه و تحلیل شوند. کارشناسان از مدت‌ها پیش می‌گفتند که گوگل برای تحلیل بهتر داده‌های پرحجم می‌تواند از امکانات عرصه هوش مصنوعی استفاده کند.

بهای خرید دیپ‌مایند به‌طور رسمی اعلام نشده اما منابع مختلف نوشته‌اند که گوگل برای این معامله بین 400 تا 500 میلیون دلار هزینه کرده است. گفته می‌شود فیس‌بوک هم در هفته‌های پایانی سال 2013 مشغول مذاکرات جدی برای خرید دیپ‌مایند بوده است اما گویا گوگل مبلغ بیشتری به دیپ‌مایند پیشنهاد کرده است.

این دومین خرید بزرگ گوگل در دو هفته اخیر است. گوگل به تازگی  شرکت آمریکایی "نِست" را به مبلغ 2/ 3 میلیارد دلار خرید. نست  سیستم اطفای حریق و ترموستات شوفاژ تولید می‌کند. تجهیزات ساخت این شرکت قابل اتصال به اینترنت هستند.
 

تازه ترین ها

تصویب قانون ممنوعیت حضور کودکان فرانسوی در رسانه‌های اجتماعی

فرانسه قانون ممنوعیت حضور کودکان زیر ۱۵ سال در رسانه‌های اجتماعی را تصویب کرد.

استراتژی
1405/04/31 - 16:13- هوش مصنوعي

استراتژی جدید کره جنوبی در توسعه هوش مصنوعی

استراتژی جدید توسعه هوش مصنوعی، کره جنوبی را به حمایت از تحول دیجیتال در اقتصادهای درحال‌توسعه سوق می‌دهد.

توقیف
1405/04/31 - 15:10- آمریکا

توقیف بیش از ۱۰۰۰ دامنه پخش غیرقانونی جام جهانی

ایالات متحده بیش از ۱۰۰۰ دامنه پخش غیرقانونی جام جهانی را توقیف کرد.