about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

اپل نیم میلیارد دلار روی سرویس بازی آرکید سرمایه‌گذاری می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ اپل اوایل ماه جاری از  سرویس بازی آرکید رونمایی کرد که روی عناوین ارائه شده در اپ استور متمرکز است. حالا رسانه‌ها از سرمایه‌گذاری سرسام‌آور این شرکت روی این پروژه خبر داده‌اند که اهمیت حوزه گیم را برای کوپرتینویی ها به تصویر می‌کشد.

بر اساس گزارش نشریه معتبر فایننشال تایمز اپل برای حدود ۱۰۰ بازی در سرویس بازی خود نیم میلیارد دلار سرمایه کنار گذاشته است. حجم بالای سرمایه‌گذاری این شرکت برای اپل آرکید زمانی مشخص می‌شود که بدانیم بودجه سرویس تلویزیونی آن‌ها حدود یک میلیارد دلار است.

به گفته فایننشال تایمز، اپل مشوق‌های جذابی را برای آن دسته از توسعه‌دهندگان در نظر گرفته که بازی‌های خود را به‌صورت انحصاری در آرکید منتشر می‌کنند. بااین‌حال قرارداد انحصاری اپل با توسعه‌دهندگان به پلتفرم‌های موبایلی محدود است و ممکن است این بازی‌ها در آینده از طریق پی‌اس۴، ایکس باکس وان و سوییچ هم عرضه شوند.

ظاهراً دانلود گیم، محتوا و به‌روزرسانی‌هایی که این عناوین دریافت می‌کنند هم شرایط مشابهی خواهند شد داشت و نکته جالب اینجاست که این بازی‌ها هیچ‌گونه تبلیغاتی را نمایش نخواهند داد. هزینه اشتراک ماهیانه این سرویس هنوز مشخص نشده است.

به گفته برخی منابع بازی‌های ارائه‌شده در این سرویس انحصاری بوده و در مارکت های دیگر نظیر گوگل پلی خبری از آن‌ها نخواهد بود. اپل حتی قرار نیست این عناوین را به‌صورت جداگانه در اپ استور هم ارائه کند.

تحلیلگران HSBC بر این باورند که اپل آرکید در سال ۲۰۲۰ به سودی ۳۷۰ میلیون دلاری دست پیدا می‌کند اما در سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۴ این مبلغ با رشدی شگفت‌انگیز به ترتیب به ۲.۷ میلیارد و ۴.۵ میلیارد دلار خواهد رسید. مبنای این ارقام احتمال ثبت‌نام ۲۹ میلیون کاربر در این سرویس و پرداخت حق اشتراک ماهیانه ۱۲.۹۹ دلار توسط آن‌ها عنوان‌شده است.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.