about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت آلمانی در حال سرمایه‌گذاری در شرکت اسرائیلی فناوری‌های ویسِنس است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان اعلام کردند که شرکت آلمانی «Thyssenkrupp»، که زیردریایی‌های نیروی دریایی رژیم صهیونیستی را تولید می‌کند، میلیون‌ها یورو در شرکت محلی فناوری‌های ویسِنس (VSense Technologies) سرمایه‌گذاری خواهد کرد تا توانایی‌های ساخت، نگهداری، بازرسی و تعمیر تجهیزات نصب شده در زیردریایی‌های نیروی دریایی را به آن ارائه دهد.

این همکاری با اطلس الکتریک (Atlas Electric)، بخش فناوری دریایی Thyssenkrupp انجام می‌شود که عمدتاً روی سیستم‌های سونار، فرماندهی و تسلیحات برای پلتفرم دریایی تمرکز دارد.

فن‌آوری‌های VSense در پِتا تیکوا (Petah Tikva) مستقر است و در طراحی، تولید و ادغام برای مشتریان نظامی، دفاعی و غیرنظامی صنعت دریایی تخصص دارد. Thyssenkrupp علاوه بر اسرائیل در حال ساخت زیردریایی برای نیروی دریایی آلمان و نروژ بوده است.

به لطف همکاری جدید، شرکت اسرائیلی می‌تواند فناوری‌های تولید مستقل را در مناطق مربوطه به دست آورد و در نتیجه به تأمین‌کننده رسمی وزارت دفاع تبدیل شود. VSense تجهیزات را از Atlas Electric خریداری و آموزش های لازم را دریافت خواهد کرد.

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.

سرمایه‌گذاری
1405/04/22 - 11:00- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی در زیرساخت هوش مصنوعی

سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی حدود ۷۰ میلیون شِکِل در زیرساخت ملی برای مدل‌های هوش مصنوعی مبتنی بر داده‌های زیستی سرمایه‌گذاری کرد.

رزمایش
1405/04/22 - 10:44- آسیا

رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی درمورد اخبار جعلی در زمان جنگ

ایالات متحده و کره جنوبی اولین رزمایش مشترک اخبار جعلی در زمان جنگ را برگزار کردند.