about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ اختصاص بودجه در این زمینه از سوی دولت امریکا در سال مالی 2015 به 8.8 میلیارد دلار رسید. حال‌آنکه این رقم در سال مالی 2014 برابر با 7.7 میلیارد دلار بود.

کل بودجه اختصاص‌یافته به اینترنت اشیا توسط دولت آمریکا از سال مالی 2011 تا سال مالی 2015 بالغ‌بر 35 میلیارد دلار برآورد می‌شود.

سرمایه‌گذاری کاخ سفید در زمینه اینترنت اشیا سه بخش را شامل می‌شود. بخش اول ایجاد زیرساخت‌های جدید و ساخت محصولات تازه مانند حسگرها، مراکز ذخیره‌سازی داده کلود و... است. بخش دوم عرضه نرم‌افزارهای جدید تعاملی و ابزار جمع‌آوری و تحلیل، پردازش و انتقال داده و همین‌طور نرم‌افزارهای پایگاه داده را دربرمی گیرد. بخش سوم نیز مربوط به یافتن راه‌حل‌های امنیتی جدید به‌منظور حفاظت از محصولات و ابزار مبتنی بر اینترنت اشیا است.

بیشترین میزان سرمایه‌گذاری دولت آمریکا متوجه برنامه‌های سازگار با محصولات سخت‌افزاری اینترنت اشیا بوده است. رقم سرمایه‌گذاری در این بخش از سال مالی 2011 تا 2015 به 10.7 میلیارد دلار می‌رسد. حوزه امنیت سایبری با 8.6 میلیارد دلاری در رتبه دوم و محصولات بی‌سیم و... هم با اختصاص بودجه 4.5 میلیارد دلاری در رتبه سوم است.

ساخت حسگرهای جمع‌آوری اطلاعات هم با رشد قابل‌توجه سرمایه‌گذاری مواجه بوده و این رقم از 578 میلیون دلار در سال 2011 به 1.6 میلیارد دلار در سال مالی 2015 رسیده است. ارتش آمریکا برای ساخت حسگرهای زیستی جمع‌آوری اطلاعات مربوط به‌سلامت و داده‌های پزشکی سربازان بودجه زیادی را به این حوزه اختصاص داده است. این حسگرها می‌توانند اطلاعات زیادی را از محیط اطراف خود هم جمع‌آوری کنند تا تهدیدات پیش روی سربازان آمریکایی را شناسایی کنند.

88 درصد از کل بودجه اختصاص‌یافته به ساخت این حسگرها مربوط به نهادهای نظامی و دفاعی ایالات‌متحده است که از سوی شرکت‌های پیمان‌کاری طرف قرارداد ارتش آمریکا مانند Raytheon،Lockheed Martin، Northrop Grumman و  BAE Systems تأمین‌شده است.

صرف بودجه در حوزه اینترنت اشیا توسط کاخ سفید در سال‌های آینده بازهم افزایش خواهد یافت و تنها در سال 2017 از مرز 40 میلیارد دلار و در سال 2020 از مرز 70 میلیارد دلار خواهد گذشت.

هوشمند شدن منازل و خودروها ازجمله اولین پیامدهای همه گیرشدن اینترنت اشیا است. به‌عنوان‌مثال شاهد عرضه آینه‌های دیجیتالی خواهیم بود که بدون پوشیدن عملی لباس وضعیت ما را در صورت پوشیدن البسه نمایش می‌دهند. همچنین حسگرهای نصب‌شده بر لوازم مختلف خانگی، کشاورزی برقی و ... در صورت وقوع مشکلی که تعمیر آن‌ها را ضروری کند موضوع را از قبل به اطلاع کاربر رسانده و حتی برخی از آن‌ها به‌طور خودکار قطعه موردنظر را سفارش می‌دهند.

برخی دیگر از یافته‌های این حوزه به نقل از موسسه BI Intelligence به شرح زیر است:

سه برابر شدن وسایل متصل به اینترنت اشیا از 10 به 34 میلیارد در سال 2020. از این رقم 10 میلیارد گوشی و رایانه و قبلت و بقیه یعنی 24 میلیارد وسایل جدید دارای حسگر هستند.

اختصاص بودجه 6 تریلیون دلاری به راه‌حل‌های اینترنت اشیا ظرف 5 سال آینده

تبدیل صاحبان مشاغل به برترین کاربران محصولات و خدمات اینترنت اشیا به علت کاهش هزینه فعالیت‌ها، افزایش بهره‌وری و دسترسی به بازارهای جدید با محصولات تازه

تبدیل دولت‌ها به دومین کاربر مهم محصولات اینترنت اشیا

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.