about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان، بنیاد آکادمی نیروی دریایی آمریکا (US Naval Academy Founadation) از شرکت لیدوس (Leidos) که یکی از شرکت‌های امنیت ملی، بهداشت و مهندسی آمریکا است، بودجه‌ای را برای حمایت از مرکز مطالعات امنیت سایبر این آکادمی دریافت کرد.
وظایف مرکز مطالعات امنیت سایبر این آکادمی عبارت‌اند از: آموزش دفاع و جنگ سایبری به ناو آموزان، تسهیل به اشتراک‌گذاری تخصص دانشمندان سایبری، تمهیداتی برای تشخیص اولویت‌ها، بهبود تحقیقات میان‌رشته‌ای سایبری، نشر اطلاعات راجع به سایبر و ایجاد یک چارچوب برای تلاش‌هایی که در حوزه‌ی سایبری صورت می‌گیرد.
همچنین مدیر برنامه‌ی لیدوس، چارلی کانوسکه (Charlie Kanewske)، گفت: «ما به دنبال همکاری با مرکز مطالعات امنیت سایبر هستیم تا این مرکز بتواند آموزش‌ها و تلاش‌های خود، مشکلات امنیت سایبر را که متوجه ملت ما است، موردتوجه قرار دهد.»
دو ماه گذشته نیز شرکت لیدوس مبلغی معادل دویست هزار دلار به دانشگاه ویرجینیا برای پژوهش‌های امنیت سایبر کمک کرد. این دانشگاه از این طریق اعلام کرد که می‌تواند نسل بعدی از متخصصین اطلاعات را تربیت کند و مشکلاتی امنیت سایبر را موردتوجه قرار دهد.
در مورد شرکت لیدوس باید گفت که این شرکت آمریکایی با برگزاری دوره‌های امنیت سایبر، تربیت متخصصین این حوزه را بر عهده دارد. به‌علاوه این شرکت با فناوری‌ها و تجربه‌های خود در حوزه‌ی زیرساخت‌های دیجیتال آمریکا به امنیت این زیرساخت‌ها کمک می‌کند.

 

تازه ترین ها
مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.

سرمایه‌گذاری
1405/04/22 - 11:00- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی در زیرساخت هوش مصنوعی

سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی حدود ۷۰ میلیون شِکِل در زیرساخت ملی برای مدل‌های هوش مصنوعی مبتنی بر داده‌های زیستی سرمایه‌گذاری کرد.

رزمایش
1405/04/22 - 10:44- آسیا

رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی درمورد اخبار جعلی در زمان جنگ

ایالات متحده و کره جنوبی اولین رزمایش مشترک اخبار جعلی در زمان جنگ را برگزار کردند.