about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

سرقت کمک‌های مالی از وبگاه دولتی آلمان

بر اثر حمله فیشینگ به وبگاه جمع‌آوری کمک‌های مالی دولت آلمان، ده‌ها میلیون یورو به سرقت رفته است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ با توجه به گزارش‌های منتشر شده به نظر می‌رسد وبگاهی که ایالت نوردراین وستفالن آلمان برای جمع‌آوری کمک‌های مقابله با ویروس کرونا راه‌اندازی کرده بود هک شده است. در نتیجه این اتفاق ده‌ها میلیون یورو از دولت این کشور به سرقت رفته است.

هکرها برای انجام حمله یاد شده یک صفحه جعلی، کاملاً مشابه با وبگاه اصلی طراحی کرده بودند. این حمله در دو مرحله انجام گرفت. هکرها در ابتدا لینک وبگاه جعلی را از طریق ایمیل و حملات فیشینگ برای قربانیان ارسال کردند. سپس از مردم خواستند تا برای کمک به بهبود شرایط با کلیک روی لینک آلوده کمک مالی انجام دهند. اطلاعات موجود روی وبگاه جعلی مشابه نمونه اصلی بود؛ اما شماره‌حساب بانکی قرار داده شده در آن به هکرها تعلق داشت.

مقامات دولتی پس دریافت 576 گزارش کلاه‌برداری از حمله سایبری مذکور آگاهی پیدا کرده و وبگاه را از دسترس خارج کردند. همچنین اعلام کردند معتقدند که کمپین مشابهی نیز در اواسط مارس 2019 راه‌اندازی شده بود.

با توجه به گزارش موجود دولت آلمان 380 هزار درخواست کمک مالی دریافت کرده؛ اما تنها 360 هزار عدد آن را مورد تأیید قرار داده است. از میان 20 هزار عدد تأیید نشده 3500 تا 4500 عدد آن کلاه‌برداری بودند. همچنین تخمین زده می‌شود در طول حمله یاد شده دولت آلمان 34.25 میلیون دلار را از دست داده است.

 

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.