about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

سرقت هکری بزرگ در ایالات متحده آمریکا

خبرهای امنیتی ایالات متحده حاکی از آن است که هکرها پس از دسترسی به سرور اصلی موفق شدند داده اطلاعات شخصی حدود ده‌ها میلیون نفر را به سرقت ببرند. مقامات Anthem می‌گویند هکرها توانسته‌اند به اطلاعاتی مانند اسامی، تاریخ تولد، آدرس و شماره امنیت اجتماعی افراد دست یابند، اما به نظر نمی‌رسد که اطلاعات پزشکی و مالی آنها لو رفته باشد.


شرکت Anthem ، ارائه دهنده بیمه پزشکی به 37.5 میلیون نفر در کالیفرنیا، نیویورک و 12 ایالت دیگر است. مقامات امنیتی این شرکت هنوز مطمئن نیستند که اطلاعات چه تعداد پرونده در بازار سیاه به فروش رسیده است، اما آخرین آمار نشان می‌دهد که اطلاعات 80 میلیون نفر در دست هکرها قرار دارد.
دیوید داماتو، مدیر عامل شرکت Anthem، در ارتباط با حمله سایبری مذکور می‌گوید: "این حمله به شکل بسیار پیچیده‌ای انجام شده است و هکرها از ابزار خاصی برای حمله استفاده کرده‌اند."
هک شدن سرورهای شرکت Anthem، در ردیف هک‌های بزرگی همچونHealthcare.gov، eBay، Home Depot و Adobe قرار می‌گیرد.
لازم به ذکر است حمله سایبری مذکور در حالی رخ داده است که دولت اوباما تلاش می‌کند تا استراتژی امنیت ملی جدیدی را جهت مبارزه با حملات سایبری به اجرا در آورد. بر اساس این لایحه امنیت سایبری دولت ایالات متحده در تلاش است تا مانع سرقت اسرار تجاری توسط هکرها شود.

 

تازه ترین ها
سومین
1405/04/22 - 15:18- هوش مصنوعي

سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا

زیرساخت‌های هوش مصنوعی، امنیت سایبری و اتصال امن، محورهای اصلی سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا بود.

شکاف
1405/04/22 - 14:47- هوش مصنوعي

شکاف جنسیتی هوش مصنوعی در جنوب آسیا

مطالعه یونسکو شکاف جنسیتی هوش مصنوعی در جنوب آسیا را برجسته می‌کند.

تسریع
1405/04/22 - 14:08- هوش مصنوعي

تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌های یونان

یونان یک برنامه بودجه ۱۰ میلیون یورویی را برای تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌ها را راه‌اندازی کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.