about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

افرادی ناشناس صرافی ارز دیجیتال «Liquid» را هک کرده و میلیون‌ها دلار ارز سرقت کردند. 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ افرادی ناشناس صرافی ارز دیجیتال ژاپنی لیکوئید (Liquid) را هدف قرار داده و میلیون‌ها دلار ارز سرقت کردند. 

لیکوئید گزارش داده مهاجمان توانسته‌اند به کیف پول‌های گرم صرافی که در آن‌ها وجه تراکنش‌های روزانه ذخیره می‌شود، دسترسی پیداکرده و اموال صرافی را سرقت کنند. در حال حاضر مابقی وجوه به کیف پول‌های سرد منتقل شده و دسترسی هکرها به شبکه لیکوئید مسدود شده است. 

نمایندگان لیکوئید در پیام‌های توییتری خود هک پلتفرم را تأیید و آدرس‌های مورد حمله را منتشر کرده‌اند.  

الیپتیک (Elliptic)، شرکت انگلیسی تحلیل بازار رمز ارز و تجزیه‌وتحلیل بلاک چین اعلام کرده است هکرها 94 میلیون دلار ارز دیجیتال سرقت کرده‌اند. این مبلغ شامل 45 میلیون دلار توکن اتریوم است که مهاجمان از طریق مبادلات غیرمتمرکز Uniswap و SushiSwap به دارایی‌های دیگر تبدیل کرده‌اند.

Paragraphs
دارایی
دارایی مسروقه

این دومین بار است که لیکوئید هدف حمله سایبری قرار می‌گیرد، در حمله نخست که 13 نوامبر 2020 رخ داد فردی ناشناس حساب‌های کاربری ایمیل برخی از کارکنان صرافی را هک و به شبکه داخلی صرافی نفوذ کرده بود. 

در این حادثه اموالی سرقت نشده بود، اما اسامی، آدرس محل سکونت، آدرس پست الکترونیک و پسوردهای رمزگذاری شده شماری از کاربران صرافی به دست مهاجمان افتاده بود. 

منبع:

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.