about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نائب رئیس اسبربانک روسیه برآورد کرد داده‌های شخصی 65 میلیون شهروند روسیه سرقت شده است. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ نائب رئیس اسبربانک روسیه در مجمع بین‌المللی اقتصادی سنت پترزبورگ اعلام کرد حملات هکری به منابع روسیه از زمان آغاز عملیات نظامی در اوکراین منجر به سرقت داده‌های شخصی 65 میلیون شهروند روسیه شده است. 

استانیسلاف کوزنتسوف در نشست «نظامی سازی فضای سایبری: چگونه از طوفان تمام‌عیار عبور کنیم» دراین‌باره اظهار داشت:

امروز ثبت کردیم که درنتیجه این حملات سایبری خصوصا به منابع اینترنتی مربوط به فروش محصولات مختلف که در اینترنت به‌سرعت می‌توان آن‌ها را خریداری کرده و تحویل گرفت، داده‌های شخصی 65 میلیون شهروند روس سرقت شده است. 

به گفته وی، از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه دست‌کم 13 میلیون کارت لورفته در حوزه مالی شناسایی‌شده است، اسبربانک مجددا 1 میلیون کارت صادر کرده و مابقی 12 میلیون کارتی که اطلاعاتشان فاش شده متعلق به مؤسسات مالی دیگری هستند. خسارت صدور کارت‌های المثنی به‌طور میانگین 4.5 میلیارد روبل برآورد می‌شود.

بنا به اظهارات کوزنتسوف، در حملات سایبری علیه روسیه همزمان بیش از 100 هزار نفر مشارکت دارند که تعداد کلی آن‌ها می‌تواند به 300 تا 330 هزار برسد، ضمن اینکه هکرها از اسکنرهای تخصصی آسیب‌پذیری استفاده می‌کنند. برآورد شده که شمار حملات سایبری به بخش کسب‌وکار از زمان آغاز عملیات نظامی در اوکراین 15 برابر افزایش‌یافته است. 

منبع:

تازه ترین ها
لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.

گزارش
1405/05/11 - 13:59- هوش مصنوعي

گزارش پست‌های نامناسب هوش مصنوعی در لینکدین

لینکدین به کاربران اجازه می‌دهد پست‌های نامناسب هوش مصنوعی را گزارش دهند.