about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

سرقت اطلاعات محرمانه از وزارت خارجه ایتالیا

مقامات ایتالیایی مدعی هستند روسیه با حمله به وزارت امور خارجه این کشور، بخش زیادی از اطلاعات محرمانه این وزارتخانه را به سرقت برده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ بر اساس اسنادی که به تازگی منتشر شده است، بیش از 1760 پیام از دفتر نمایندگی ایتالیا در اتحادیه اروپا در بروکسل و وزارت امور خارجه این کشور، حدفاصل سال‌های 2013 تا 2016 به سرقت رفته است و به ادعای کارشناسان، در این حملات، ردپایی از روسیه و چین به چشم می‌خورد.
همچنین شواهدی وجود دارد که بر اساس آن‌ها در زمان حمله، این کشور در حال بررسی تصمیمات اساسی و کلیدی در مورد کشورهایی نظیر ایران یا اوکراین بوده است. به ادعای نهادهای اطلاعاتی در دنیا، ظاهراً برخی کانال‌های دیپلماتیک محرمانه ایتالیایی در سوریه و لیبی هم توسط گروه هکری APT28 که منتسب به دولت روسیه است، مورد نفوذ قرار گرفته و اطلاعات آن‌ها به سرقت رفته است. ادعایی نیز در این زمینه وجود دارد که سایر عملیات هکری صورت گرفته، توسط گروه‌هایی نظیر K3chang و Zegost صورت پذیرفته که منتسب به دولت چین هستند و از جانب آن، پشتیبانی می‌شوند.

ظاهراً در این حملات، اطلاعاتی در مورد رزمایش‌های ناتو، سیاست‌های مهاجرتی و همچنین خطوط انتقال انرژی در دریای مدیترانه، به سرقت رفته و اطلاعات مسروقه در مورد موضوع تحریم‌های روسیه نیز در همان سرورهایی موجود بوده که هکرها به آن‌ها دسترسی پیدا کردند.
نکته دیگری که مراجع اطلاعاتی ایتالیایی به آن اشاره کردند، حمله به رایانه‌های نظامی این کشور بود. در گزارشی که در این رابطه منتشر شد، ادعاشده که ظاهراً بیش از 100 هزار رایانه نظامی این کشور، ممکن است جزو سامانه‌هایی باشد که هکرهای روسی، به آن نفوذ کردند. البته، به این نکته نیز اشاره شده که برخی از تجهیزات، بیش از 15 سال است که به‌روزرسانی نشده‌اند و همین موضوع، بر آسیب‌پذیری‌ها، می‌افزاید. اغلب این رایانه‌ها، تجهیزات مورداستفاده شرکت صنایع دفاعی آراکنوس (Araknos Srl) می‌باشد.

آراکنوس، از ابتدای سال 2000 میلادی، یکی از اعضای صنایع نظامی ایتالیا شد و به‌صورت مؤثری، به‌عنوان شریک ارتش این کشور در دنیای امنیت سایبری، فعالیت می‌کند.
به ادعای شرکت‌های امنیتی ایتالیایی تا سال 2010، شرکت نرم‌افزاری آکاب (AKAB)، آماج بیشترین حملات سایبری مهاجمان قرار داشت، اما بعد از عقد قرار داد با یک شرکت جدید امنیت سایبری به نام آراکنوس، این شرکت تا پایان سال 2015، رکوددار بیشترین حمله سایبری در این کشور شد. وزیر دفاع ایتالیا، در پاسخ به اماواگرهای موجود در مورد تهدیدات سایبری موجود، شبکه‌های داخلی دولتی را کاملاً امن قلمداد کرد و گفت که این تهدیدات، موضوع جدی و غیرقابل‌حلی نیست.
 

تازه ترین ها
ثروت
1405/04/08 - 18:25- سایرفناوری ها

ثروت بنیان‌گذار صرافی بایننس از ثروت بیل گیتس پیشی گرفت

ثروت خالص چانگ پنگ ژائو، بنیان‌گذار صرافی بایننس، از ثروت بیل گیتس پیشی گرفت.

اسپانیا
1405/04/08 - 17:41- هوش مصنوعي

اسپانیا خواستار قوانین قوی‌تر هوش مصنوعی در روابط کار شد

معاون دوم رئیس‌جمهور اسپانیا، خواستار تنظیم مقررات قوی‌تر در مورد هوش مصنوعی در محیط کار شد.

رویکرد
1405/04/08 - 17:11- اقیانوسیه

رویکرد نظارتی استرالیا علیه خطرات هوش مصنوعی

رویکرد نظارتی در استرالیا با افزایش اقدامات کمیسر ایمنی الکترونیکی این کشور علیه خطرات هوش مصنوعی، تکامل می‌یابد.