about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

به نقل از خبرگزاری فارس، یک شهروند آمریکایی ساکن مینه‌سوتا به تازگی کشف کرده که دوربین‌ پرستار نصب‌شده در اتاق فرزندشان از زندگی شخصی آنها جاسوسی می‌کند.
این روزها دوربین‌های پرستار توسط والدین در اتاق‌های نوزادان نصب می‌شوند تا آنها لحظه به لحظه از وضعیت نوزاد خود مطلع شوند و آنها بتوانند به کارهای روزانه‌شان برسند اما دوربین‌های مذکور که nanny cam نام دارند از طریق اینترنت فعال می‌شوند و هکری در آمستردام هلند توانسته با هک کردن دوربین پرستار بچه این خانواده از زندگی آنها جاسوسی کند. این هکر  هزاران تصویر را از داخل خانه این زوج آمریکایی تهیه و روی اینترنت ارسال کرده است.
این خانواده که بعد از مدتی متوجه این رویداد شدند تنها قربانیان این نوع حملات هکری نیستند. پیش از این دو زوج آمریکایی دیگر هم از هک شدن دوربین‌های پرستار کودک خود خبر داده بودند. 
در سال ۲۰۱۳ نیز هکر یکی از این دوربین‌ها از بلندگوی دوربین برای صحبت کردن با بچه‌ای در بوستون و دشنام دادن استفاده کرده بود اما در مورد اخیر هکر پس از هک کردن دوربین تنها موسیقی پخش کرده و البته بعد از ورود والدین به اتاق بچه صدای موسیقی را قطع می‌کرد.
Foscam، شرکت سازنده این دوربین اعلام کرد وب‌سایتی را که در آن عکس‌های داخل منازل بسیاری از کاربران دوربین مذکور وجود داشته شناسایی کرده است. 
این مشکل در ۱۵ کشور جهان شناسایی‌شده و راه‌حل آن تغییر مکرر کلمه رمز اتصال دوربین به اینترنت است.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.