about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

سرقت اسناد امنیتی دولت ارمنستان

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان، هکرهای آذربایجانی با نفوذ به سامانه‌های دولتی در ارمنستان، موفق شدند اطلاعات پاسپورت گردشگران خارجی از کشورهایی از جمله ایران در این کشور را به سرقت ببرند و به تعدادی از سرورهای دولتی هم نفوذ کنند. به اعتقاد کارشناسان، بروز اتفاقاتی از این دست در دنیای جنگ‌های سایبری، سبب شده است تا دیگر چنین درگیری‌هایی، صرفاً بین روسیه و اوکراین یا هند و پاکستان نباشد و کشورهای جدیدی هم به آن ورود کنند.
ارمنستان و آذربایجان، در فاصله سال‌های 1988 تا 1994، درگیر جنگ با یکدیگر بودند و گرچه اکنون این درگیری‌ها در ظاهر و در فضای جنگ‌های فیزیکی به اتمام رسیده است، اما تنش‌های بین دو کشور، همچنان ادامه دارد. لازم به ذکر است که مقامات آذربایجانی تاکنون در مورد این حمله واکنش خاصی از خود نشان نداده‌اند. از طرفی، محتوای اسناد مسروقه و اصالت آن‌ها نیز هنوز به‌صورت رسمی و از جانب هیچ مقام رسمی دولتی، تائید یا رد نشده است.
آذربایجان یکی از متحدین رژیم صهیونیستی در دنیای تسلیحات نظامی و فناوری به شمار می‌آید و عقد قراردادهای گسترده با سران این رژیم، از تلاش جمهوری آذربایجان برای تسلط بر رقبای منطقه‌ای خودش حکایت دارد.

 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.