about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

با وجود اینکه سرعت اس اس دی‌های NVMe کنونی به اعدادی چون 2.5 یا 5 گیگابایت در ثانیه می‌رسد، اما بالاترین سرعت را تنها را با RAID کردن آنها می‌توان تجربه کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ با وجود اینکه سرعت اس اس دی‌های NVMe کنونی به اعدادی چون 2.5 یا 5 گیگابایت در ثانیه می‌رسد، اما بالاترین سرعت را تنها را با RAID کردن آنها می‌توان تجربه کرد. اخیراً کمپانی GRAID امکان دست یابی به سرعت سرسام آور 110 گیگابایت در ثانیه را با یک پردازنده گرافیکی RTX انویدیا ممکن کرده است.

SupremeRAID SR-1010 جدیدترین محصول کمپانی GRAID Technology است که یک کارت RAID با بهره گیری از استاندارد PCIe Gen 4 است. جالب اینکه در این کارت از پردازنده گرافیکی RTX A2000 انویدیا استفاده شده است.

به ادعای سازنده سرعت این کارت RAID می‌تواند به 110 گیگابایت در ثانیه حین خواندن متوالی و 22 گیگابایت در ثانیه در نوشتن متوالی برسد. سرعت خواندن و نوشتن تصادفی هم به ترتیب 19 میلیون و 1.5 میلیون عملیات خواندن-نوشتن در ثانیه (IOPS) اعلام شده است.

به این ترتیب GRAID ادعا می‌کند این کارت حتی از رده بالاترین آرایه‌های RAID سریع‌تر است و تا 8 برابر سرعت خواندن متوالی و تا 5.5 برابر سرعت نوشتن متوالی بالاتری ارائه می‌کند. همچنین این سازنده ادعا می‌کند تا 5 برابر در خواندن تصادفی و تا 8 برابر در نوشتن تصادفی سریع‌تر از بهترین پیکربندی‌های RAID رایج است.


کارت SupremeRAID SR-1010 دو شکاف توسعه را اشغال می‌کند و از یک فن نوع دمنده برای دفع گرما برخوردار است. این کارت به یک شکاف با پهنای گذرگاه x16 نیاز دارد اما برای بهره‌مندی از بالاترین کارایی باید منطبق بر استاندارد PCIe 4.0 باشد.

SupremeRAID SR-1010 از هریک از پیکربندی‌های RAID 0، RAID 1، RAID 5، RAID 6 و RAID 10 پشتیبانی می‌کند و می‌توان تا 32 عدد درایو NVMe SSD بر روی آن نصب کرد. این کارت توسط توزیع‌های محبوب لینوکسی و ویندوز سرور 2019 و 2022 پشتیبانی می‌شود. قیمت این محصول اعلام نشده است.

تازه ترین ها
نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.

محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۳ سال در اروپا

یک هیئت ویژه کمیسیون اروپا محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی را برای افراد زیر ۱۳ سال توصیه کرد.