about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مراسم رونمایی از مستند پهپادی «پرچمدار» ساخته محمد شلتوکی با حضور جمعی از فرماندهان و مسئولان برگزار شد.

به گزارش به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، مراسم رونمایی از مستند پهپادی «پرچمدار» ساخته محمد شلتوکی عصر امروز با حضور سردار حاجی‌زاده فرمانده نیروی توافضای سپاه، بهادری جهرمی سخنگوی دولت، پورابراهیمی نماینده مجلس، احسان صالحی و جمعی از مسئولین برگزار شد.

محمد شلتوکی تهیه‌کننده و کارگردان این مستند طی سخنانی اظهار داشت: ایده اولیه فیلم سال 97 ایجاد شد، رزمایش پهپادی الی بیت المقدس در جنوب کشور برگزار شد، برای اولین بار با واژه رزمایش پهپادی آشنا شدیم. غربی ها از تولد یک قدرت راهبردی برای ایران نام میبردن.

وی افزود: ابتدای کار با یک دیدگاه کاملا نظامی وارد شدم اما وقتی جلوتر رفتیم دیدیم که چه لایه‌های فناوری در آن نهفته و ذهنیت ما را تغییر داد.

شلتوکی ادامه داد: جمع بندی ما به نوعی بود که درس‌تایی که باعث شد تبدیل به قدرت پهپادی شویم را بیان کنیم در این مستند.

کارگردان مستند پرچمدار اظهار داشت: با 11 نفر که اورگذار بودند در این حوزه گفتگو کردیم که 25 ساعت مصاحبه شد و بخش زیادی از آن قابلیت انتشار نداشت. مسیر رسیدن به توانمندی پهپادی سرشار از ناگفته‌ها و درس‌هاست.

Paragraphs
سردار

منبع:

تازه ترین ها
وزارت
1405/04/23 - 08:57- آمریکا

وزارت خزانه‌داری آمریکا سرویسFirst VPN را تحریم کرد

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده سرویس «First VPN» و مدیر اوکراینی آن را به اتهام همدستی با گروه‌های باج‌افزاری تحریم کرد.

افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.