about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

ستاره پاپ ژاپنی حین انتشار تصویر سلفی حتی فکرش را هم نمی کرد یکی از هوادارانش با استفاده از همین عکس و روشی عجیب محل اقامتش را شناسایی کرده و به او حمله کند

ماه گذشته فردی ۲۶ ساله به نام «هیبیکی ساتو» به یک سلبریتی ژاپنی حمله کرده و او را مورد آزار و اذیت قرار داد. ساتو پس از دستگیری اعتراف کرده که از طرفداران این ستاره بوده و صفحات وی را در شبکه های اجتماعی دنبال می کرده است.

به گفته متهم وی در یکی از عکس های سلفی این خواننده متوجه انعکاس تصویر یک ایستگاه در چشمش شده و با استفاده از گوگل استریت توانسته محل آنرا پیدا کند. وی سپس با کمین در همان ایستگاه خواننده را پیدا کرده و با تعقیب وی ساختمان محل سکونتش را شناسایی کرده است.

ساتو به این هم بسنده نکرده و با بررسی دقیق مکان پرده ها و نحوه ورود نور در تصاویر و ویدیوها طبقه ای که قربانی در آن ساکن بوده را هم شناسایی کرده است. وی در نهایت با نقشه از پیش تعیین شده به این ستاره پاپ حمله کرده و او را مورد آزار و اذیت قرار داده است.

«شویچیرو هوشی»، استاد دانشگاه متروپولیتن توکیو که در زمینه خطرات شبکه های اجتماعی تخصص دارد، به کاربران هشدار داده در به اشتراک گذاری تصاویر و ویدیوها با دیگران حساس باشند.

به گفته وی دوربین گوشی ها آنقدر پیشرفت کرده که می تواند اطلاعات شخصی افراد را به روش هایی کاملا غیرمنتظره افشا کند. در این زمینه کاملا حق با هوشی است چرا که در سال گذشته شاهد معرفی موبایل هایی بودیم که دوربین سلفی آنها دست کمی از ماژول تصویربرداری اصلی ندارد.

هوشیرو حتی توصیه کرده کاربران برای در امان ماندن از خطرات مشابه رزولوشن تصاویر را پیش از انتشار در پلتفرم ها کاهش دهند.

تازه ترین ها
جایگاه
1405/04/22 - 13:19- اروپا

جایگاه فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال اتحادیه اروپا

فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال پیشرو اتحادیه اروپا قرار گرفت.

مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.