about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

برد اسمیث از مایکروسافت معتقد است که فناوری می‌تواند از تهدیدات سایبری پیشی بگیرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ هوش مصنوعی در حال گذراندن یک لحظه بزرگ از رشد است، همان‌طور که عوامل مخرب نیز توانایی استفاده نابجا از آن را دارند. در یک محیط نامطمئن جهانی، چگونه کشورها می‌توانند از چالش‌های فضای مجازی پیشی بگیرند؟

برد اسمیث نایب‌رئیس شرکت مایکروسافت در نشست امنیتی مونیخ این‌چنین گفت:

یکی از چیزهایی که به نظر من در مورد توسعه هوش مصنوعی بسیار جذاب است، درواقع لحظه‌ای است که اگر مشکلات را جدی بگیرید و یک تیم مهندسی داشته باشید که مایل و آماده باشد تا هماهنگ و هم‌زمان کار کند، می‌توانید مشکلات را تا حد زیادی برطرف کنید؛ حتی سریع‌تر از آنکه بتوانید اکثر مشکلات زندگی خود را حل کنید.

او می‌افزاید که شرکت‌های پیشتاز اولیه در رقابت برای آینده هوش مصنوعی، در بخش خصوصی ایالات‌متحده و بخش دولتی چین قرار دارند و دموکراسی‌های جهان الگوی مناسبی را در ایجاد هنجارهای بین‌المللی برای استفاده مسئولانه از هوش مصنوعی تعیین خواهند کرد، اما باید در این مسیر همچنان ماند و ادامه داد.

منبع:

تازه ترین ها
فروش
1405/05/20 - 08:33- جرم سایبری

فروش ۹.۲ میلیون رکورد قدیمی اسرائیلی در نقض امنیتی جدید

وبگاه تخصصی «Ransomnews» اعلام کرد که 9.2 میلیون رکورد اسرائیلی که به عنوان یک نقض امنیتی جدید فروخته شده‌اند، ۲۰ سال قدمت دارند.

تحریم
1405/05/19 - 20:24- اقیانوسیه

تحریم هکرها و نهادهای تبلیغاتی روسیه توسط نیوزیلند

نیوزیلند در ادامه فشارهای خود علیه مسکو، تحریم‌های جدیدی را علیه ۳۳ فرد و نهاد روس اعمال کرد.

حمله
1405/05/19 - 20:17- جنگ سایبری

حمله هکرهای نظامی روسیه به کارکنان فناوری اطلاعات اوکراین

پژوهشگران امنیت سایبری اعلام کردند هکرهای مرتبط با اطلاعات نظامی روسیه با جعل هویت استخدام‌کنندگان شرکت‌های فناوری، کارکنان حوزه فناوری اطلاعات اوکراین را فریب داده و آنها را به نصب نرم‌افزارهای مخرب روی رایانه‌هایشان ترغیب می‌کنند.