about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

یک گروه هکری ناشناس با حمله سایبری به مخازن گاز اسرائیل باعث انفجارهای گسترده ای در نقاط مختلف این رژیم شده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ روز گذشته یک گروه هکری ناشناس تحت عنوان انتقام جویان سایبری (Cyber Avengers) با انتشار ویدیویی مدعی شد عملیات های سایبری این گروه باعث انفجار مخازن گاز در مناطق مختلفی از سرزمین های اشغالی شده است. این گروه هکری همچنین خبر داد که یکی از این تانکرها در محل زندگی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژيم اسرائیل منفجر شده است.

Paragraphs

این گروه هکری در ادامه افزود که عملیات سایبری یاد شده در ماه آوریل سال جاری میلادی اجرا شده و در طی آن بیش از بیست انفجار در اراضی اشغالی به وقوع پیوسته است. گروه انتقام جویان سایبری همچنین تشریح کرد که کارشناسان و نهادهای متولی امور سایبری این رژیم قادر به شناسایی سایبری بودن این انفجارها نبوده و تمام آنها را یک حادثه قلمداد کرده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.