about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

سامسونگ به دنبال خرید بلک بری

طبق اخبار منتشر شده سامسونگ قصد دارد شرکت بلک بری را به قیمت 7.5 میلیارد دلار خریداری نماید. طبق این گزارش، شرکت سامسونگ پیشنهاد داده که سهام این شرکت را به قیمت هرسهم 13.35 تا 15.5 دلار خریداری نماید. انتشار این خبر باعث شد در چند روزگذشته سهام بلک بری با جهش قیمت 30 درصدی رو به رو شود.

کارشناسان حوزه فناوری این حرکت سامسونگ را اقدامی جدی در رقابت با اپل ارزیابی کرده اند. سامسونگ که سعی دارد در این معامله حق ثبت اختراع بلک بری را نیز برای خود کند، عملاً خود را وارد جنگی برای تصرف این شرکت و مقابله با اپل کرده است. بلک بری که یک شرکت کانادایی است هنوز هم مورد علاقه آمریکایی ها می باشد و این علاقه و محبوبیت از وقتی که معلوم شد رییس جمهور آمریکا هنوز هم گوشی قدیمی بلک بری را با خود دارد، به میزان زیادی نیز افزایش یافت. هرچند که شرکت سامسونگ نیز سال هاست که در آمریکا حضور مستقیم دارد ولی مردم آمریکا این شرکت را هنوز غیرآمریکایی می دانند. بنابراین به نظر می رسد که این حرکت جدید شرکت کره‌ای یک قدم مهم برای تصرف حساس ترین نقطه پشتیبانی اپل باشد. حرکتی که می تواند مطمئن ترین بازار اپل یعنی آمریکای شمالی را کاملا برای این شرکت ناآرام کند.

شرکت بلک بری 30 سال قبل در کانادا تاسیس شد. این شرکت توانسته است تا کنون حدود 44 هزار اختراع را به نام خود به ثبت برساند. اما خرید شرکت بلک بری به دلیل آنکه بخشی از مخابرات کانادا را نیز اداره می کند، نیاز به موافقت و تایید دولت کانادا را دارد. در سال 2013 شرکت لنوو سعی داشت که بلک بری را خریداری کند که به علت مخالفت دولت کانادا و نگرانی از مسائل امنیتی شبکه، آن معامله کنسل شد. حالا نیز معلوم نیست که سامسونگ بتواند صد در صد سهام بلک بری را برای خود کند. البته شاید سامسونگ هم نگران تکرار شکست های مایکروسافت بعد از خرید ناقص نوکیا باشد. خریدی که هم نوکیا را نابود کرد وهم مایکروسافت را به نتیجه دلخواه نرساند.

تازه ترین ها
تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.

تصویب
1405/04/02 - 12:51- هوش مصنوعي

تصویب قانون عدالت کیفری کانادا با هدف حمایت از کودکان

آسیب‌های دیجیتال و حمایت از کودکان، اصلاحات عمده‌ای را در قانون مجازات کانادا ایجاد کرده است.