about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

سامانه‌ی انیشتین 3A در آمریکا

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ وزارت امنیت داخلی آمریکا برخلاف اینکه در سال گذشته، میلیاردها دلار صرف ایجاد دیواره‌ی آتش برای سامانه‌های خود کرد، هنوز موفق به جلوگیری از حملات سنگین سایبری نشده است. یکی از سامانه‌های تشخیص نفوذ در این وزارتخانه، «انیشتین» است؛ سامانه‌ای برای سازمان‌های غیرنظامی آمریکا.
وزارتخانه‌ی یادشده اعلام کرده است قصد دارد سامانه‌ی انیشتین «3A» را برای تشخیص فوری تهدیدات و خنثی کردن اقدامات هکرها به کار خواهد گرفت. در حقیقت وزارت امنیت داخلی آمریکا می‌خواهد با راه‌اندازی نسل جدید این سامانه، دفاع سایبری خود را تقویت کند؛ همان‌گونه که به‌تازگی اقداماتی را جهت مقابله با حملات اختلال سرویس، انجام می‌دهد.
مایکل دنیل (Michael Daniel)، مشاور امنیت سایبری کاخ سفید، خاطرنشان ساخت: سامانه‌ی انیشتین، هنوز هم یک ابزار قابل‌اعتماد برای سازمان‌های فدرال در برابر تهدیدات سایبری است. البته دیوان محاسبات آمریکا در ماه گذشته در گزارشی نوشت: سامانه‌ی انیشتین نمی‌تواند به‌طور مداوم، آسیب‌پذیری‌ها را تشخیص دهد.
شایان‌ذکر است در سال گذشته، این وزارتخانه، در گزارشی اعلام کرد دارای آسیب‌پذیری‌های بسیاری است. به همین دلیل وزارتخانه‌ی مزبور، با بخش خصوصی نیز برای تبادل اطلاعات تهدیدات سایبری همکاری می‌کند.

 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.