about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفتگوی اخیر خود از اقدامات صورت گرفته برای توسعه خدمات آموزشی صحبت کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ،  محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد: "سال تحصیلی گذشته ۶۰۰ میلیارد تومان خدمات رایگان در حوزه آموزش مجازی عرضه کردیم. طبق آمار ۷۳ درصد مردم از شاد استفاده نمی‌کنند و ابزار‌های دیگری در آموزش مجازی دارند.
دانش آموزان با این بسته جدید برای آموزش مجازی پولی پرداخت نمی‌کنند. گویا بناست هر کاری که وزارت ارتباطات می‌کند بگوییم خوب نیست و نباید تبلیغش را کنیم.
این دیدگاه که شبکه ملی اطلاعات جای اینترنت جهانی را می‌گیرد غلط است، شبکه ملی اطلاعات یعنی در برابر تحریم‌ها که اقتصاد دیجیتال ما را نابود می‌کند، استقلال داشته باشیم. کسانی که امروز از شبکه ملی اطلاعات مطالبه گر هستند خودشان بزرگ‌ترین کاهل در حوزه مسئولیتی خودشان هستند. افرادی که مسئول هستند کار نمی‌کنند و ته داستان می‌گویند شما توسعه دادید و ما عقب ماندیم؛ شما هم بروید توسعه بدهید. رفتن MTN از ایران هیچ خللی در عملیات شرکت ایرانسل به وجود نمی‌آورد. تولید گوشی ایرانی یک پروژه ویژه و جزو پروژه‌های ده‌گانه ما است.
 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.