about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

شورای اروپا و کمیسیون اروپا آموزش‌های سایبری منطقه‌ای را برای کشورهای شرقی و جنوب شرقی اروپا سازماندهی می‌کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ کارشناسان معتقدند که با توجه به اهمیت روزافزون و بیش از پیش تقویت ظرفیت‌ها در زمینه جرایم سایبری و امنیت سایبری، دفتر برنامه جرایم سایبری شورای اروپا (C-PROC) و کمیسیون اروپا از 7 تا 11 مارس سال جاری در آتن (یونان)، یک رزمایش سایبری منطقه‌ای را برگزار خواهند کرد.

این رزمایش شامل همکاری بین جامعه امنیت سایبری، عمدتاً تیم‌های پاسخگویی به حوادث امنیتی رایانه‌ای (CIRTs)، و سازمان‌های مجری قانون برای رسیدگی و بررسی یک حمله بدافزاری سازمان‌دهی شده به‌وسیله یک گروه جنایی است.

آموزش در چارچوب پروژه «سایبری شرق : اقدام در مورد جرائم سایبری برای مقاومت سایبری در منطقه مشارکت شرقی» و پروژه «iPROCEEDS-2 : هدف قرار دادن عواید جرایم در اینترنت و ایمن‌سازی مدارک الکترونیکی در اروپای جنوب شرقی و ترکیه» با مشارکت پروژه امنیت سایبری شرق، با بودجه اتحادیه اروپا سازماندهی شده است.

به گفته کارشناسان، در مانور منطقه‌ای جرایم سایبری 50 شرکت کننده عمدتاً از 4 کشور از 6 کشور منطقه مشارکت شرقی (ارمنستان، آذربایجان، گرجستان و جمهوری مولداوی) و کشورهای جنوب شرق اروپا شامل آلبانی، بوسنی و هرزگوین، کوزوو، مونته نگرو، مقدونیه شمالی، صربستان و ترکیه گرد هم جمع می‌شوند. مربیان حاضر در رزمایش شامل کارشناسان جرایم سایبری و امنیت سایبری از بریتانیا، استرالیا، هلند و رومانی هستند.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.