about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

نوجوان هندوستانی کفش هوشمندی را طراحی کرده است که به نابینایان در جلوگیری از برخورد با موانع کمک می کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ «آنکیوریت کارماکار» نوجوان دانش آموزی که در کلاس نهم در منطقه کریمگانج در ایالت آسام هند تحصیل می‌کند این کفش هوشمند را طراحی و ساخته است. بنا به گزارش ANI هند این کفش به افراد نابینا برای جلوگیری از برخورد آن‌ها به موانع در هنگام راه رفتن کمک می‌کند.

بنا به این گزارش در نگاه نخست این کفش، یک کفش چرمی معمولی به نظر می‌رسد، اما در کف آن از فناوری‌ استفاده شده است. در قسمت جلو دارای سنسور‌هایی است که موانع را شناسایی می‌کند. پس از شناسایی موانع، زنگ هشداری با صدای بلند فعال می‌شود که فرد را از خطر آگاه می‌کند.
کارماکار این باره به ANI گفت: «من این کفش را برای افراد نابینا طراحی کردم. من هدفم این است که یک دانشمند شوم. من ابتکارات بیشتری را انجام خواهم داد تا ضمن کمک به مردم، زندگی را برای آن‌ها آسان‌تر کنم.»

او در مورد نحوه عملکرد کفشی که ساخته نیز گفت: «اگر مانعی بر سر راه باشد سنسور موجود در کفش آن را تشخیص داده و زنگ هشدار فعال می‌شود. فرد نابینا با شنیدن صدای زنگ، هوشیار شده و برای اجتناب از برخورد با مانع عمل می‌کند.»

انرژی این کفش توسط یک باتری کوچک تامین می‌شود که روی کف آن قرار داده شده است و حسگر با استفاده از یک اتصال دهنده بشکه‌ای به باتری وصل می‌شود.

تازه ترین ها
تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.