about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

شرکت OpenAI ،ساخت فروشگاه ابزارهای هوش مصنوعی خود را آغاز کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان و به نقل از سایت خبری اینفورمیشن (The Information) شرکت اوپن اِی آی (OpenAI)، خالق چت بات محبوب جی پی تی (ChatGPT)، قصد دارد بازاری راه اندازی کند که به توسعه دهندگان اجازه میدهد مدلهای هوش مصنوعی خود را به فروش برسانند.    

براساس این گزارش، سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن اِی آی (OpenAI)ماه گذشته در جریان نشستی با توسعه دهندگان در لندن، برنامه های این شرکت را فاش کرد. در این جلسه مشتریان این شرکت مانند آکوآنت (Aquant) و خان آکادمی (Khan academy) نیز نسبت به افتتاح این فروشگاه ابراز علاقه کردند.

چنین بازاری میتواند فروشگاه آینده این شرکت را با فروشگاه های اپلیکیشنی دیگر شرکت های فناوری مانند سِیلزفورس (Salesforce) و  مایکروسافت (Microsoft) وارد رقابت کند و به فناوری شرکت اوپن اِی آی (OpenAI)کمک کند تا به پایگاه مشتری گسترده‌تری برسد.  

هدف اصلی شرکت اوپن اِی آی (OpenAI) نیز ارائه فناوری هوش مصنوعی خود به مخاطبان بیشتر و گسترش آن است.این شرکت میخواهد راهنما و هدایتگر این حوزه باشد و هدفش توسعه هوش مصنوعی دوستانه برای خدمت به بشریت است.

 

منبع:

تازه ترین ها
جریمه
1405/05/03 - 15:16- آسیا

جریمه تیک‌تاک و اَپل توسط کره جنوبی

کره جنوبی تیک‌تاک و اَپل را به دلیل نقض حریم خصوصی جریمه کرد.

نوجوان آمریکایی شکایت خود را از مِتا پس گرفت

نوجوان آمریکایی شکایت خود را از مِتا به علت اعتیاد به رسانه‌های اجتماعی پس گرفت.

آماده‌سازی
1405/05/03 - 13:11- سایرفناوری ها

آماده‌سازی زیرساخت‌های کوین بیس برای محاسبات کوانتومی

صرافی کوین بیس زیرساخت‌های رمزنگاری را برای محاسبات کوانتومی آماده می‌کند.