about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

کارشناسان شیشه‌ای با ضخامت 1000 برابر نازک‌تر از موی سر را ساختند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ محققان دانشگاه عبری اورشلیم اعلام کردند که روش جدیدی را برای ارزیابی «عدسی‌های تخت» جدید و لنزهای شیشه‌ای ابداع کردند که ضخامت آنها فقط 0.001 درصد یک تار موی سبک انسان است.

اوریل لِوی (Uriel Levy)، مدیر مرکز علوم و فناوری نانو دانشگاه عبری اورشلیم (HU) و دانشجوی فوق دکتری ژاکوب انگلبرگ (Jacob Engelberg) این تحقیق را رهبری کردند که اواخر ماه فوریه امسال در مجله علمی معتبر «Nature Photonics» منتشر شد.

کارشناسان معتقدند که لنزهای تخت مزایای واضحی نسبت به لنزهای معمولی دارند. در لنزهای معمولی، هرچه لنز قوی‌تر باشد (هرچه نسخه بالاتر باشد)، انحنای بیشتری دارد؛ علاوه بر این، هرچه قطر لنز بزرگ‌تر باشد، لنز ضخیم‌تر است. این امر می‌تواند بر اندازه و هزینه ساخت لوازم الکترونیکی مصرفی، تلفن‌های همراه، هدست‌های واقعیت مجازی و هواپیماهای بدون سرنشین تأثیر بگذارد؛ بنابراین، مهندسان در سراسر جهان تلاش می‌کنند تا لنزها را تا حد امکان سبک بسازند.

لنزهای تخت به درستی نام‌گذاری شده‌اند. آنها به طور خاص طراحی شده‌اند تا به جای منحنی، بسیار نازک و مسطح باشند. با این حال، با وجود ارزان شدن توسعه و ساخت لنزهای تخت، تخصص بسیار کمی در مورد استفاده از لنز برای محصولات خاص وجود دارد، زیرا هیچ روش جهانی برای ارزیابی لنزهای تخت وجود ندارد.

اِنگلبرگ و لِوی برای ایجاد یک روش مقایسه مناسب به این نتیجه رسیدند که گاهی اوقات، روش‌های آزمایش شده از نظر زمان، بهترین راه برای ارزیابی فناوری‌های جدید هستند. درنتیجه تصمیم گرفتند روش‌های موجود را برای ارزیابی لنزهای معمولی آزمایش کنند، که می‌توانند برای تعیین مناسب بودن شیشه فوق نازک برای کاربردهای خاص به کار روند.

محققان مدعی شدند :

«به‌کارگیری روش‌های استانداردسازی خصوصیات که ما پیشنهاد کرده‌ایم، به پیشرفت این زمینه کمک می‌کند.»

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1405/05/14 - 17:58- هوش مصنوعي

استفاده کودکان استرالیایی از دستیاران هوش مصنوعی

طبق یافته‌های کمیسر ایمنی الکترونیکی استرالیا، اکثر کودکان استرالیایی از دستیاران هوش مصنوعی استفاده کرده‌اند.

تأمین
1405/05/14 - 17:03- آسیا

تأمین برق از منابع غیر فسیلی در چین

چین تا سال ۲۰۳۰ نیمی از برق خود را از منابع غیر فسیلی تأمین خواهد کرد.

دسترسی
1405/05/14 - 16:36- آمریکا

دسترسی رایگان به سرویس امنیت هوش مصنوعی در ایالات متحده

شرکت آی‌بی‌ام سرویس امنیت هوش مصنوعی را به‌صورت رایگان در اختیار صدها مؤسسه آمریکایی قرار می‌دهد.