about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

دولت روسیه اعلام کرد برخی از تجهیزات الکترونیک می‌بایست بر مبنای پردازنده‌های داخلی ساخته شوند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ دولت فدراسیون روسیه با اعمال تغییراتی در مصوبه 17 ژوئیه 2015 لیستی از تجهیزات الکترونیک تهیه‌کرده که می‌بایست مبتنی بر ریزپردازنده‌های بومی ساخته شوند. 

برای اینکه این تجهیزات فناوری محاسباتی روس محسوب شوند و در فهرست محصولات بومی وزارت صنعت و تجارت قرار گیرند می‌بایست برمبنای میکروپروسسورهای داخلی ساخته شوند. در حال حاضر، نهادهای دولتی و برخی از شرکت‌ها خریدهای خود را از این فهرست انتخاب می‌کنند. 

در لیست مذکور، لپ تاپ و تبلت، کامپیوتر رومیزی، اس‌اس‌دی، مادربرد، اسکنر، چاپگر، پرينتر چندکاره قرارگرفته‌اند. برای دسته‌های مختلف محصولات، زمان لازم‌الاجرا شدن اصلاحات قانونی از 1 ژوئیه 2021 تا 1 ژانویه 2022 متغیر است. 

انجمن توسعه‌دهندگان و تولیدکنندگان تجهیزات الکترونیک دراین‌باره اعلام کرده است در حال حاضر در روسیه رایانه‌های مبتنی بر پردازنده‌های Baikal و Elbrus شرکت‌های Baikal Electronics و MCST در دسترس هستند. رایانه‌های مخصوص با پردازنده‌های بومی نیز بنا به سفارش وزارت دفاع تولید می‌شوند، اما در بازار ارائه نمی‌شوند. 

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.